Lucas Meerendonk

Lucas Meerendonk kent de doelgroep en de doelgroep kent hem. Hij is ervaren, maar heeft tegelijkertijd zijn journalistieke onbevangenheid behouden.  
Meer info

Cornald Maas

Cornald Maas is met zijn brede interesse en kennis van cultuur en theater is een gewilde spreker op dit gebied. Zijn lezing ‘van niets tot iets’ gaat over hoe je van iets waar niemand meer in geloofde uiteindelijk toch een succes weet te maken. Hij spitst dit onderwerp ook toe op het Songfestival: waar komt Nederland vandaan op het Songfestival? De gloriejaren van weleer en hoe we uiteindelijk toch weer succesvol werden – en wat daarvoor nodig was.
Meer info

Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck loopt drie jaar als advocaat op de Zuidas rond, tot hij besluit het over een andere boeg te gooien. Hij gaat schrijven voor Quote en wordt daar al snel hoofdredacteur.
Meer info

Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda is dagelijks te zien met zijn eigen rubriek bij de talkshow ‘Jinek’ op NPO1. Daarnaast treedt hij veelvuldig op als spreker of dagvoorzitter.
Meer info

Maarten van der Weijden

Maarten zijn presentaties zijn persoonlijk en oprecht. Hij verdiept zich vooraf in zijn publiek en spitst zijn verhaal altijd op zijn toehoorders toe, hierdoor luisteren zij nooit naar een standaardverhaal.
Meer info

Danny Makkelie

Danny zijn presentaties geven een bijzonder inzicht in de wereld van een scheidsrechter op het allerhoogste niveau. Hij doet dit op zeer interactieve wijze en aan de hand van videobeelden en geluidsfragmenten. Hij bundelt zijn praktijkervaringen tot een inhoudelijk en boeiend verhaal.
Meer info

Sofie van den Enk

Sofie van den Enk is radio en tv-presentatrice en één van de gezichten van de Keuringsdienst van Waarde. Ze is met haar passie voor presenteren, gevoel voor humor en inhoud een veelgevraagde dagvoorzitter.
Meer info

Jeroen Stomphorst

Jeroen Stomphorst, inzetbaar als dagvoorzitter en discussieleider, benut zijn journalistieke expertise om relevante vragen te stellen en op actuele thema's in te gaan. Hoewel sportfan, is hij een allrounder met interesse
Meer info

Marijn Frank

Door Marijn Frank’s ervaring is ze een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker op food gerelateerde evenementen.
Meer info

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek treedt geregeld op als dagvoorzitter. Met een goede dosis humor, brede kennis en een hoop enthousiasme weet zij elk evenement tot een succes te maken.
Meer info

Splinter Chabot

Splinter wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en eigenzinnigheid. Splinter is presentator, programmamaker en schrijver (o.a. van de bestseller CONFETTIREGEN).
Meer info

Jeroen Pauw

Jeroen Pauw wordt geprezen om zijn flair en scherpe interviewstijl en wordt regelmatig benaderd als spreker of om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden.
Meer info

Mark Baanders

Mark Baanders is journalist, programmamaker en presentator. Hij noemt zichzelf een optimist, gezellig rechts en heeft een frisse en eigen blik op de actualiteiten en de rest van de wereld.
Meer info

Dione de Graaff

Dione de Graaff combineert inhoud en sfeer feilloos; serieus indien nodig, gezellig wanneer mogelijk. Met 25 jaar live tv-ervaring is zij de ideale dagvoorzitter of gespreksleider voor events.
Meer info

Suse van Kleef

Suse van Kleef is correspondent in het Verenigd Koninkrijk voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad. Ze doet verslag op radio, televisie, online, print en schuift regelmatig aan bij talkshows.
Meer info

Johan Fretz

Johan Fretz’ eigenzinnigheid, flair en idealisme maken hem tot een veelgevraagde spreker op evenementen en in programma’s. Hij weet te inspireren en het publiek op te schudden.  
Meer info

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is een presentatrice, actrice en zangeres. Ze verwierf vooral bekendheid als Danni Lowinksi in de gelijknamige serie en heeft sindsdien ook vele tv-programma’s gepresenteerd.
Meer info

Dionne Stax

Door haar brede kennis en journalistieke achtergrond is Dionne Stax inhoudelijk een sterke dagvoorzitter. Ze weet veel onderwerpen snel eigen te maken.
Meer info

Tom Kleijn

Tom Kleijn is een veelgevraagd spreker. Door zijn leven en ervaringen in Amerika weet hij veel over de Amerikaanse politiek maar ook over het land Amerika zelf.
Meer info

Jojanneke van den Berge

Tussen de bedrijven door is Jojanneke van den Berge ook in het land te zien als dagvoorzitter. Zo behoren onder andere de Kamer van Koophandel en de Europese stem 10-daagse tot haar opdrachtgevers.
Meer info

Maurice Lede

Maurice Lede spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt.
Meer info

Eva Jinek

Eva Jinek weet haar veelzijdigheid te vertalen naar de rol van spreker en dagvoorzitter. Ze is scherp, neemt met flair de leiding en weet haar brede kennis op de juiste manier in te zetten.
Meer info

Teun van de Keuken

In het hele land treedt Teun van de Keuken op als spreker. Hij is een goed voorbeeld van een geslaagd ondernemer die out of the box denkt.
Meer info

Jurre Geluk

Jurre Geluk is presentator en één van de vaste gezichten van verschillende BNNVARA-programma's.
Meer info

Merel Westrik

Naast haar journalistieke werkzaamheden wordt Merel Westrik regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Ze is spontaan en leidt op een warme en vooral humoristische manier.
Meer info

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink is van oorsprong een echte televisiemaker en een inhoudelijk sterke presentator. Hij wordt dan ook veel gevraagd voor de presentatie van evenementen.
Meer info

Marieke Eyskoot

Marieke treedt regelmatig op als duurzaamheidsexpert in programma’s als Zembla, Koffietijd, Radar en Het Klokhuis. Voor veel media is ze de go-to persoon wat betreft het signaleren en duiden van duurzame ontwikkelingen
Meer info

Klaas van Kruistum

Met veel programma’s op zijn naam is Klaas van Kruistum een ervaren presentator en erg gewild als dagvoorzitter voor evenementen bij bedrijven en scholen.
Meer info

Anita Witzier

Anita Witzier heeft veel ervaring met het presenteren van grote (live)shows, zoals de uitreiking van de Gouden Loeki. Ze is scherp, spontaan, charmant en heeft een flinke dosis mensenkennis.
Meer info

Michiel Vos

Michiel Vos zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over de Amerikaanse politiek heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker.
Meer info

Fons Hendriks

Fons Hendriks is een tv-presentator die momenteel is te zien als co-host in het programma Radar.
Meer info

Ron Fresen

Ron Fresen heeft veel ervaring in het leiden van debatten en het scherp interviewen, beschikt over een groot netwerk en is gewend inhoudelijk mee te denken over formats en aanpak.
Meer info

Leonie ter Braak

Haar ervaring als presentatrice van actuele nieuwsshows bij WNL en RTV Oost hebben er voor gezorgd dat Leonie niet alleen van veel zaken goed op de hoogte is, maar dat zij ook breed georiënteerd is.
Meer info

Anne-Mar Zwart

Anne-Mar Zwart is een ervaren presentatrice van verschillende programma’s, ze gebruikt haar ervaring hierin om een goede en veelgevraagde dagvoorzitter, debatleider en/ of spreker te zijn. Zo presenteerde ze in 2017 ‘The Justice Conference’ waar ze voor 1000 man een inhoudelijk congres leidde.
Meer info

Milouska Meulens

Op elegante wijze weet Milouska Meulens het publiek voor haar te winnen. Ze is met haar jaren ervaring een veelgevraagd dagvoorzitter.
Meer info

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet is met haar indrukwekkende CV zowel een veelgevraagde dagvoorzitter als spreker. Ze leidde onder meer bijeenkomsten voor Achmea, Yacht, ABP, Rabobank en Stichting Innovatie Alliantie.
Meer info

Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed, bekend van tv-programma's als <Vermist en Het mooiste meisje van de klas, is journalist, presentator, jurist en ook beschikbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider.
Meer info

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom is documentairemaker, presentatrice en journalist. We kennen haar onder meer van haar documentaires over Douwe Bob, Jett Rebel en Jan Jaap van der Wal.
Meer info

Antoinette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman is schrijver en interviewer. Al snel bleek het grote portretterende interview haar specialiteit. Ze is scherp, charmant, serieus maar weet bepaalde onderwerpen ook luchtig te maken wanneer nodig. Met haar  journalistieke ervaring is zij een veelgevraagde dagvoorzitter/ interviewer.
Meer info

Nathan de Vries

Nathan de Vries is presentator en één van de vaste gezichten van het BNN programma ‘Spuiten en Slikken’. Daarnaast presenteert hij Ajax TV bij de zender FOX Sports.
Meer info

Ikenna Azuike

Ikenna Azuike is veelgevraagd journalist, presentator, spreker en filmmaker. Boek hem nu als spreker of dagvoorzitter van jou evenement!
Meer info

Tim Senders

Tim is een veelzijdige presentator en spreker bekend van Streetlab en Willem Wever. Zijn ervaring en passie maken hem een boeiende en inspirerende spreker, vooral op het gebied van creativiteit, en mentale gezondheid.
Meer info

Lize Korpershoek

Lize Korpershoek is illustrator en (online) presentatrice. Haar presentatie en interviewstijl is rap van geest, vrij en informeel. De toon is vaak humoristisch maar toch betrokken.
Meer info

Chris Zegers

Chris Zegers vertelt over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.
Meer info

Pim Sedee

im Sedee is vast gezicht van Telegraaf Vandaag en reist hiervoor het hele land door als verslaggever. Daarnaast presenteert hij ook andere programma’s bij Telegraaf VNDG.
Meer info

Jan van Halst

Door zijn jarenlange ervaring binnen topteams is Jan van Halst gefascineerd geraakt door het werken met teams. Tijdens zijn profloopbaan bij o.a. FC Twente en Ajax, leerde hij al hoe een team optimaal functioneert.
Meer info

Liesbeth Staats

Liesbeth Staats is presentator en van maandag tot en met donderdag te horen op BNR Nieuwsradio. Ook maakt zij haar eigen podcast Lang Zal Ze Leven.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?