Skip links

Marijn Frank

0.00

Door Marijn Frank’s ervaring is ze een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker op food gerelateerde evenementen.

Beschrijving

Marijn Frank boeken

Presentatrice en verslaggever Marijn Frank op je event

Marijn Frank (1982) is presentatrice en verslaggever en één van de verslaggevers van de ‘Keuringsdienst van Waarde’. Eerder presenteerde ze programma’s als ‘De Rekenkamer’, ‘Het Beloofde Land’, ‘De Prijsvechter’ en de ‘DocTalks IDFA Special’.

Daarnaast is Marijn ook documentairemaakster. In 2007 maakt ze de documentaire ‘Papa is weg’ en ‘Ik wilde nog wat vragen’ als afstudeerfilm voor de Nederlandse Film en Televisie Academie. In dit ontwapenende egodocument gaat Marijn op zoek naar de identiteit van haar zwijgzame vader. Tijdens het Nederlands Film Festival in 2007 wint ze met deze film de Tuschinski Film Award.

In 2012 maakt ze de jeugddocumentaire ‘Bente’s Stem’, die op vele internationale festivals wordt vertoond. In 2015 verschijnt ‘Vleesverlangen’. Hierin vraagt Marijn zich af of we massaal verslaafd zijn aan vlees. Net als vele anderen, wordt Marijn heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In de film gaat ze op zoek naar schokkende en grappige argumenten om tot een goede keuze te komen. In 2017 verschijnt ‘Slagershart’, waarin ze de 13-jarige slagerszoon Wessel volgt.

Marijn Frank boeken als dagvoorzitter en spreker

Door Marijn Frank’s ervaring is ze een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker in de food gerelateerde evenementen. Zo heeft ze onder meer gewerkt voor AgriFoodTech, HAS Hogeschool, Jonge agrariërs, Natudis, Marine Stewardship Council, MVO en Alliantie Verduurzaming Voedsel.

Marijn Frank boeken voor jouw evenement? Deze presentatrice en verslaggever boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,