Thema: Online

Tim Senders

Tim is een veelzijdige presentator en spreker bekend van Streetlab en Willem Wever. Zijn ervaring en passie maken hem een boeiende en inspirerende spreker, vooral op het gebied van creativiteit, en mentale gezondheid.
Meer info

Nathan de Vries

Nathan de Vries is presentator en één van de vaste gezichten van het BNN programma ‘Spuiten en Slikken’. Daarnaast presenteert hij Ajax TV bij de zender FOX Sports.
Meer info

Mark Baanders

Mark Baanders is journalist, programmamaker en presentator. Hij noemt zichzelf een optimist, gezellig rechts en heeft een frisse en eigen blik op de actualiteiten en de rest van de wereld.
Meer info

Lize Korpershoek

Lize Korpershoek is illustrator en (online) presentatrice. Haar presentatie en interviewstijl is rap van geest, vrij en informeel. De toon is vaak humoristisch maar toch betrokken.
Meer info

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom is documentairemaker, presentatrice en journalist. We kennen haar onder meer van haar documentaires over Douwe Bob, Jett Rebel en Jan Jaap van der Wal.
Meer info

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink is van oorsprong een echte televisiemaker en een inhoudelijk sterke presentator. Hij wordt dan ook veel gevraagd voor de presentatie van evenementen.
Meer info

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek treedt geregeld op als dagvoorzitter. Met een goede dosis humor, brede kennis en een hoop enthousiasme weet zij elk evenement tot een succes te maken.
Meer info

Anke de Jong

Anke de Jong is hoofdredacteur van Glamour en de jongste hoofdredacteur van een modetitel in Nederland. Haar ervaring zet ze in als spreker op het gebied van ondernemen, vrouwen en leiderschap.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?