Thema: Sport

Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed, bekend van tv-programma's als <Vermist en Het mooiste meisje van de klas, is journalist, presentator, jurist en ook beschikbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider.
Meer info

Suse van Kleef

Suse van Kleef is correspondent in het Verenigd Koninkrijk voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad. Ze doet verslag op radio, televisie, online, print en schuift regelmatig aan bij talkshows.
Meer info

Maarten van der Weijden

Maarten zijn presentaties zijn persoonlijk en oprecht. Hij verdiept zich vooraf in zijn publiek en spitst zijn verhaal altijd op zijn toehoorders toe, hierdoor luisteren zij nooit naar een standaardverhaal.
Meer info

Jan van Halst

Door zijn jarenlange ervaring binnen topteams is Jan van Halst gefascineerd geraakt door het werken met teams. Tijdens zijn profloopbaan bij o.a. FC Twente en Ajax, leerde hij al hoe een team optimaal functioneert.
Meer info

Hans van Breukelen

De combinatie van topsport, management, coachingservaring maken dat Hans op praktische wijze individuen en organisaties kan verbinden om een doelstelling te realiseren. 
Meer info

Gregory Sedoc

Gregory Sedoc vertelt op inspirerende wijze over zijn loopbaan: hoe bereikte hij de top, hoe ging hij om met zijn tegenslagen en hoe vond hij weer de kracht om terug te komen aan de top.
Meer info

Dione de Graaff

Dione de Graaff combineert inhoud en sfeer feilloos; serieus indien nodig, gezellig wanneer mogelijk. Met 25 jaar live tv-ervaring is zij de ideale dagvoorzitter of gespreksleider voor events.
Meer info

Dennis Warmerdam

Door zijn topsportcarrière maar ook door zijn ziekte weet Dennis als geen ander iets negatiefs om te zetten naar iets positiefs. Tijdens lezingen bespreekt hij onderwerpen als: doorzettingsvermogen en kwetsbaarheid.
Meer info

Danny Makkelie

Danny zijn presentaties geven een bijzonder inzicht in de wereld van een scheidsrechter op het allerhoogste niveau. Dit doet hij op zeer interactieve wijze en aan de hand van videobeelden en geluidsfragmenten.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?