Thema: Duurzaamheid

Marieke Eyskoot

Marieke treedt regelmatig op als duurzaamheidsexpert in programma’s als Zembla, Koffietijd, Radar en Het Klokhuis. Voor veel media is ze de go-to persoon wat betreft het signaleren en duiden van duurzame ontwikkelingen
Meer info

Teun van de Keuken

In het hele land treedt Teun van de Keuken op als spreker. Hij is een goed voorbeeld van een geslaagd ondernemer die out of the box denkt.
Meer info

Sofie van den Enk

Sofie van den Enk is radio en tv-presentatrice en één van de gezichten van de Keuringsdienst van Waarde. Ze is met haar passie voor presenteren, gevoel voor humor en inhoud een veelgevraagde dagvoorzitter.
Meer info

Milouska Meulens

Op elegante wijze weet Milouska Meulens het publiek voor haar te winnen. Ze is met haar jaren ervaring een veelgevraagd dagvoorzitter.
Meer info

Maurice Lede

Maurice Lede spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt.
Meer info

Marijn Frank

Door Marijn Frank’s ervaring is ze een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker op food gerelateerde evenementen.
Meer info

Jojanneke van den Berge

Tussen de bedrijven door is Jojanneke van den Berge ook in het land te zien als dagvoorzitter. Zo behoren onder andere de Kamer van Koophandel en de Europese stem 10-daagse tot haar opdrachtgevers.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?