Skip links

Marije van der Made

0.00

Marije van der Made weet als geen ander hoe je mensen op een leerzame wijze kan boeien op het gebied van health, lifestyle en duurzaamheid.

Beschrijving

Marije van der Made boeken

Marije van der Made

Marije van der Made is met haar YouTube-kanaal ‘Dit Gebeurt er Als’ sinds drie jaar een vaste waarde in de Nederlandse video scène. Met haar experimenten op het gebied van health, lifestyle, bewustwording en duurzaamheid/milieu heeft ze een eigen platform weten te creëren dat kijkers inspireert, informeert een entertaint. Binnen anderhalf jaar heeft ze 110.000 abonnees gehaald op Youtube, was ze genomineerd voor Beste Youtuber bij de Best Social Awards en is ze regelmatig te zien in items van SBS, NOS en BNN/VARA.

Afgelopen jaren is bewustwording en een groenere wereld Marije’s hoofdboodschap geworden. Door eigen video’s en diepgaande samenwerkingen met WWF, Too Good To Go en Verhuisdieren is Marije de stem van duurzaam Nederland op Youtube en Instagram. Met haar achtergrond als redactielid van Women’s Health Magazine heeft Marije een diepgaande kennis in haar vakgebied, en je kunt van haar verwachten dat ze over de meeste hypes en buzzwords in de categorie heeft nagedacht en er een eigen mening over heeft gevormd.

Marije is geen vlogger. Marije is een moderne creator die verhalen vertelt. Dat is momenteel vooral op YouTube, maar dat kan overal. Zo maakte ze onlangs een eigen reeks mini docu’s over burn-out klachten en wordt ze regelmatig ingezet om (videoseries) te presenteren.

Marije van der Made boeken als spreker of dagvoorzitter

Marije haar grootste kracht zit in het overbrengen van (soms heel) complexe boodschappen op een onderhoudende manier, zo weet zij inhoudelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en voeding eigen te maken.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, ,