Skip links

Merel Westrik

0.00

Naast haar journalistieke werkzaamheden wordt Merel Westrik regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Ze is spontaan en leidt op een warme en vooral humoristische manier.

Beschrijving

Merel Westrik boeken 

Journalist en presentatrice Merel Westrik op jouw evenement

Merel Westrik (1979) is bekend als journalist, televisiepresentatrice en documentairemaakster. Samen met Antoin Peeters was zij dagelijks te zien als presentatrice van het ‘RTL Nieuws’.

In augustus werd bekendgemaakt dat Merel vanaf 1 september bij Net5 een eigen talkshow zou krijgen gericht op vrouwen, Ladies Night. Ze praat in haar nieuwe programma samen met een groep vaste vriendinnen over wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijkse leven.

De eerste kneepjes van het televisievak heeft Merel geleerd bij de Amsterdamse zender AT5. Hier kwam zij in aanraking met redactiewerk, nieuwsverslaggeving, live-uitzendingen en docusoaps. Na tien jaar maakte ze in 2011 de overstap naar WNL. Hier presenteerde ze het ontbijtprogramma ‘Vandaag de dag’, waarin ze de dagelijkse actualiteit met afwisselende gasten behandelt. Daarnaast sloot ze iedere werkweek af in het programma ‘Vandaag de Vrijdag’, samen met collega’s Leonie ter Braak of Kristel van Eijk. Ook maakt ze in 2012 deel uit van het roulerende gezelschap tafelgasten in ‘De Wereld Draait Door’ en presenteerde zij in die zomer het programma ‘Half 8 Live’ op het voormalige tijdslot van DWDD.

Naast haar presentatiewerk voor RTL maakte Westrik samen met stadsecoloog Martin Melchers ook natuurdocumentaires. In 2015 verscheen ‘Amsterdam Wildlife’, waarin zij speurden naar bijzondere beesten in de stad.

In 2019 was Merel te zien in ‘Wie is de Mol’.

Merel Westrik boeken als dagvoorzitter

Naast haar journalistieke werkzaamheden wordt Merel Westrik regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Merels spontane, warme en vooral humoristische manier van het leiden van een evenement maken haar tot een veelgevraagd dagvoorzitter. Tot haar opdrachtgevers behoren onder andere de Week van de Ondernemer, BoerCroon en het Ministerie van Defensie.

Merel Westrik boeken voor jouw evenement? Deze presentatrice boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget