Skip links

Filemon Wesselink

0.00

Filemon Wesselink is van oorsprong een echte televisiemaker en een inhoudelijk sterke presentator. Hij wordt dan ook veel gevraagd voor de presentatie van evenementen.

Beschrijving

Filemon Wesselink boeken 

Presentator Filemon Wesselink boeken voor jouw event

Filemon Wesselink (1979) is presentator, reporter en radio-dj. Hij studeerde aan de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede en belandde via een interne radio-opleiding bij BNN, waar hij werd opgeleid tot verslaggever.

Filemon is voor het eerst op TV te zien in het programma ‘World According to BNN’ waarna presentatieklussen volgen voor onder meer ‘Wereldkampioenschap voetbal onder 20’, ‘BNN University’ en ‘Try Before You Die’.

In het najaar van 2005 beleeft Fillemon zijn definitieve doorbraak wanneer hij samen met Sophie Hilbrand het programma Spuiten en Slikken presenteert, een spraakmakende show dat heel Nederland op zijn kop zet en waarin hij elke week (zelf) een andere drugs test.

Inmiddels is hij al langere tijd één van de vaste gezichten van BNN. Hij maakte programma’s als ‘De Week van Filemon’, ‘Fillemon Slaat Door’ en ’Afkicken’. Ook maakte hij spraakmakende reportages voor onder andere de  ‘Madiwodovrijdagshow’ en het ‘Verbond van Ongeleide Correspondenten’.

Begin 2017 presenteerde hij de documentaire-serie ‘Het Is Hier Autistisch’ bij BNN, waarin hij mensen met autisme opzoekt en volgt in het dagelijks leven. Daarnaast volg je zijn eigen diagnosetraject waaruit blijkt dat Filemon zelf een autisme-spectrumstoornis heeft. Een tweede seizoen van dit programma kon dan ook niet uitblijven.

Vanaf januari 2019 is Filemon te zien als één van de nieuwe presentatoren van het programma RamBam.

Filemon Wesselink boeken als dagvoorzitter

Filemon Wesselink is van oorsprong een echte televisiemaker en een inhoudelijk sterke presentator. Hij wordt dan ook veel gevraagd voor de presentatie van evenementen. Ook als dagvoorzitter is Filemon geliefd, omdat hij een groot publiek aanspreekt. Daarnaast is hij breed georiënteerd en kan hij zich veel onderwerpen snel eigen maken.

Filemon Wesselink boeken voor jouw evenement? Deze presentator boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron foto: Deperslijst.com

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

, ,

Budget

Thema's