Skip links

Rik van de Westelaken

0.00

Rik van de Westelaken onderscheidt zich door zijn grote kennis in combinatie met een scherpe, spontane en charmante presentatie.

Beschrijving

Rik van de Westelaken boeken 

Presentator Rik van de Westelaken boeken voor jouw event

Rik van de Westelaken (1971) is journalist, presentator en programmamaker. Momenteel presenteert hij het actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’ en het populaire programma ‘Wie is de Mol?’.

Rik begon in 1995 zijn tv-carrière bij de Amsterdamse zender AT5 als redacteur, verslaggever en presentator. Na drie jaar maakt hij de overstap naar de NOS en waar hij het journaal gaat presenteren. Rik is zeventien jaar lang verbonden geweest aan de NOS. In die periode volgde hij onder meer training bij het Reuters Institute in Londen en liep een korte stage bij CNN.

Rik deed een aantal keer verslag van speciale uitzendingen van de NOS, zoals het huwelijk en de inhuldiging van koning Willem-Alexander, de Paralympische Spelen in Peking 2008, het Bevrijdingsdag concert en de Dag van Nationale rouw na het neerstorten van vlucht MH17.

Na de NOS stapt Rik over naar de zender Net5. Hier presenteerde hij het nieuwe seizoen van Peking Express en maakte hij een reportagereeks ‘Rik Over de Grens’, waarvoor hij de hele wereld over reisde op zoek naar interessante thema’s en bijzondere ontmoetingen. In mei 2018 stapte hij over naar AVROTROS.

Verder was Rik te zien in programma’s als ‘3 Op Reis’, ‘Nieuwsllink’, de speelfilms ‘Spion van Oranje’ en ‘Zomerhitte’. Daarnaast won hij in 2015 als kandidaat het populaire programma ‘Wie Is De Mol’. Ook presenteerde hij begin 2016 ‘Moltalk’ bij de AVROTROS met Viviënne van den Assem als sidekick.

Rik van de Westelaken boeken als dagvoorzitter

Rik van de Westelaken onderscheidt zich door zijn grote kennis, gecombineerd met een scherpe, spontane en charmante presentatie. Hij is een enthousiaste en open gespreksleider en weet als geen ander een discussie in goede banen te leiden.

Rik van de Westelaken boeken voor jouw evenement? Deze presenator boek je via Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron foto: AD.nl

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget