Skip links

Splinter Chabot

0.00

Splinter wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en eigenzinnigheid. Hij is regelmatig te gast bij programma’s als ‘DWDD’, ‘Spraakmakers’ en ‘Jinek’.

 

 

Beschrijving

Splinter Chabot boeken

Politicoloog Splinter Chabot boeken voor jouw event

Splinter Chabot (1996) is aanstormend politicus en tafelheer bij het programma ‘De Wereld Draait Door’. Hij studeert Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds twee jaar landelijk voorzitter van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie (JOVD). Dit voorjaar verscheen zijn eerste boek ‘ConfettiRegen’ over de vrijheid van het individu.

Daarvoor was hij JOVD voorzitter in Amsterdam waar hij onder andere de Amsterdamse Hand-in-hand mars organiseerde. Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen.

Splinter wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en eigenzinnigheid. Hij verschijnt regelmatig in de media. Zo schuift hij onder andere regelmatig aan als tafelheer bij ‘DWDD’, was hij onlangs te gast bij ‘Jinek’ en is hij geregeld te gast bij het programma ‘Spraakmakers’ van NPO Radio 1.

Splinter Chabot boeken als dagvoorzitter

Splinter Chabot boeken voor jouw evenement? Deze aanstormend politicus boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

,

Thema's