Floortje Dessing

Floortje Dessing gebruikt haar jarenlange ervaring tijdens haar presentaties. Ze vertelt over haar motivatie om te reizen, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen.

Of bel:

Floortje Dessing op jouw evenement?

Floortje Dessing (1970) heeft als presentatrice van diverse reisprogramma’s inmiddels een ontelbare hoeveelheid kilometers afgelegd. Haar loopbaan begint in 1992 bij de radio, tot ze in 1995 de overstap maakt naar televisie. Bij Veronica maakt ze programma’s als ‘Young Americans’ en ‘Trexx’. In 2007 maakt ze de overstap naar (publieke) omroep Llink waar ze start met het programma ‘3 op Reis’. Wanneer Llink ophoudt te bestaan, gaat ze met het programma verder op BNN onder de naam ‘BNN 3 op Reis’. Floortje is acht jaar lang het gezicht van dit programma.

Daarna maakt ze haar tweedelige docu-serie ‘Floortje terug naar Syrië’ en het veelbekeken programma ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’. Ook maakte ze onlangs een nieuwe serie ‘Floortje en de Ambassadeurs’, waarin ze exclusieve toegang krijgt tot de Nederlandse ambassades.

In 2016 wint de presentatrice met ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ de Gouden Televizier-Ring en in 2017 wordt ze uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar.

Ondanks dat Floortje niet veel in Nederland is, doet ze veel meer dan alleen programma’s maken. Ze is ambassadrice van het Rode Kruis en Max Havelaar en startte in 2006 een eigen fair trade kledingzaak. Met Guido Keff heeft Floortje de uitgeverij Keff & Dessing Publishing, waarmee ze verschillende boeken heeft gepubliceerd.

Floortje Dessing boeken als spreker

Floortje Dessing gebruikt haar jarenlange ervaring tijdens haar ‘College Tour interviews’. Enthousiast, met passie en humor neemt ze je mee op reis. Ze vertelt over haar motivatie om reizen te maken, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen. Ook op het gebied van een duurzaam leven heeft Floortje al menig mens geënthousiasmeerd en gemotiveerd. Zij spreekt in een College Tour setting, er ontstaat altijd veel interactie met de zaal wat vaak erg goed werkt en voor veel enthousiasme zorgt. Floortje sprak al voor onder andere MVO, Haagse Hogeschool, Arla, TU Delft en Hogeschool TIO.

Andere talenten

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?