Thema: Reizen

Tim Senders

Tim is een veelzijdige presentator en spreker bekend van Streetlab en Willem Wever. Zijn ervaring en passie maken hem een boeiende en inspirerende spreker, vooral op het gebied van creativiteit, en mentale gezondheid.
Meer info

Tom Kleijn

Tom Kleijn is een veelgevraagd spreker. Door zijn leven en ervaringen in Amerika weet hij veel over de Amerikaanse politiek maar ook over het land Amerika zelf.
Meer info

Nathan de Vries

Nathan de Vries is presentator en één van de vaste gezichten van het BNN programma ‘Spuiten en Slikken’. Daarnaast presenteert hij Ajax TV bij de zender FOX Sports.
Meer info

Maurice Lede

Maurice Lede spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt.
Meer info

Floortje Dessing

Floortje Dessing gebruikt haar jarenlange ervaring tijdens haar presentaties. Ze vertelt over haar motivatie om te reizen, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen.
Meer info

Chris Zegers

Chris Zegers vertelt over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?