Thema: Politiek

Gijs Rademaker

Gijs Rademaker heeft veel ervaring in het presenteren en is daarnaast ook opiniepeiler voor verschillende talkshows. Hij vertelt het liefst verhalen. Dit doet hij onder andere in de programma's en podcasts die hij maakt.
Meer info

Liesbeth Staats

Liesbeth Staats is presentator en van maandag tot en met donderdag te horen op BNR Nieuwsradio. Ook maakt zij haar eigen podcast Lang Zal Ze Leven.
Meer info

Ron Fresen

Ron Fresen heeft veel ervaring in het leiden van debatten en het scherp interviewen, beschikt over een groot netwerk en is gewend inhoudelijk mee te denken over formats en aanpak.
Meer info

Tom Kleijn

Tom Kleijn is een veelgevraagd spreker. Door zijn leven en ervaringen in Amerika weet hij veel over de Amerikaanse politiek maar ook over het land Amerika zelf.
Meer info

Suse van Kleef

Suse van Kleef is correspondent in het Verenigd Koninkrijk voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad. Ze doet verslag op radio, televisie, online, print en schuift regelmatig aan bij talkshows.
Meer info

Splinter Chabot

Splinter wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en eigenzinnigheid. Splinter is presentator, programmamaker en schrijver (o.a. van de bestseller CONFETTIREGEN).
Meer info

Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck loopt drie jaar als advocaat op de Zuidas rond, tot hij besluit het over een andere boeg te gooien. Hij gaat schrijven voor Quote en wordt daar al snel hoofdredacteur.
Meer info

Pim Sedee

im Sedee is vast gezicht van Telegraaf Vandaag en reist hiervoor het hele land door als verslaggever. Daarnaast presenteert hij ook andere programma’s bij Telegraaf VNDG.
Meer info

Michiel Vos

Michiel Vos zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over de Amerikaanse politiek heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker.
Meer info

Mark Baanders

Mark Baanders is journalist, programmamaker en presentator. Hij noemt zichzelf een optimist, gezellig rechts en heeft een frisse en eigen blik op de actualiteiten en de rest van de wereld.
Meer info

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?