Skip links

Roos Moggré

0.00

Roos Moggré is journalist en presentator van het AVROTROS-actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’. Ze is een betrokken dagvoorzitter met een stevige journalistieke basis.

Beschrijving

Roos Moggré boeken

Journalist en presentatrice Roos Moggré boeken voor jouw event

Roos Moggré (1981) is journalist en presentator van het AVROTROS-actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’. Naast het presenteren van de televisie-uitzendingen is Roos ook om de week te horen als presentatrice van Radio EenVandaag.

Naast een Bachelor in Journalistiek, behaalde Roos een Master Internationale Betrekkingen. Na haar studietijd begint ze haar journalistieke loopbaan bij de radio. Ze is verslaggeefster op de nieuwsredactie van Radio M Utrecht, de voorganger van RTV Utrecht.

In 2008 maakt Roos de overstap van de regionale naar de landelijke omroep. Ze gaat aan de slag bij de NOS en is ruim zes jaar presentatrice bij de omroep. Naast het presenteren van het Jeugdjournaal en het NOS Journaal neemt ze ook de presentatie van NOS evenementen zoals Koningsdag op zich.

Roos is tot 2014 te zien bij de NOS, daarna maakt ze de overstap naar omroep WNL. Hier presenteert ze het programma ‘Vandaag de Dag’, dat sinds september 2015 de naam ‘Goedemorgen Nederland’ draagt. In dit ontbijtprogramma komt een combinatie van nieuws, sport en entertainment aan bod, met elke dag actuele reportages en twee gasten aan tafel.

In 2018 maakt Roos Moggré de overstap naar AVROTROS.

Roos Moggré boeken als dagvoorzitter

Roos Moggré is een betrokken dagvoorzitter met een stevige journalistieke basis. Ze is bovendien enthousiasmerend en altijd nieuwsgierig. Het spreekt vanzelf dat Roos veel wordt gevraagd om als dagvoorzitter op te treden.

Roos Moggré boeken voor jouw evenement? Deze presentatrice boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget