Skip links

Charlotte Nijs

0.00

Charlotte Nijs gebruikt haar creativiteit, expressiviteit en energie om een verhaal over te brengen. De journaliste zit bovenop de actualiteit, maar verdiept zich ook in de achtergrond van verhalen en mensen.

Beschrijving

Charlotte Nijs boeken 

Charlotte Nijs boeken voor jouw evenement

Charlotte Nijs is journaliste, verslaggeefster en presentatrice en de politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Ook maakt ze voor HvNL een podcast genaamd Oh Oh Den Haag over politiek en de gewone Nederlander. Ook was ze in de zomer van 2019 te zien in televisie-programma De Slimste Mens.

Na het behalen van haar VWO-diploma studeerde Charlotte aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Ze kon meteen aan de slag op de internetredactie van BNN en werd na een jaar eindredactrice. Hierna kreeg Charlotte een baan bij WTF.nl bij Sanoma. Ze was het gezicht van de website en maakte haar eerste meters als verslaggever. Charlotte interviewde nationale en internationale sterren en vloog de wereld over om items te draaien.

Vervolgens werd Charlotte gevraagd om de Lifestyle-pijler van Nu.nl op te starten, evenals de branded content afdeling en zorgde ze voor  een stijging van de kwaliteit en kwantiteit van gesponsorde content op Nu.nl.

Charlotte Nijs boeken als spreker

Charlotte Nijs gebruikt haar creativiteit, expressiviteit en energie om een verhaal over te brengen. De journaliste zit bovenop de actualiteit, maar verdiept zich ook in de achtergrond van verhalen en mensen. Ze behandelt human interest-verhalen op een speelse wijze maar ook moeilijkere en gevoelige onderwerpen mijdt zij niet. Charlotte is niet op haar mondje gevallen en een aanwinst voor de Nederlandse mediawereld.

Charlotte Nijs boeken voor jouw evenement? Deze journaliste en presentatrice boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,