Skip links

Milouska Meulens

0.00

Op elegante wijze weet Milouska Meulens het publiek voor haar te winnen. Ze is met haar jaren ervaring een veelgevraagd dagvoorzitter.

Beschrijving

Milouska Meulens boeken 

Presentator Milouska Meulens boeken voor jouw event

Milouska Meulens (1973) is radio en tv-presentatrice die momenteel te zien is het natuurprogramma ‘Vroege Vogels’ van BNN-VARA & NPO Radio 1. Dit radio- en televisieprogramma Vroege Vogels, waar natuur en milieu in het middelpunt staan. presenteert ze samen met Menno Bentveld.

Milouska is aan de Hogeschool van Utrecht afgestudeerd in Journalistiek. Haar mediacarrière begint tijdens haar succesvolle stage bij het toenmalige actualiteitenprogramma ‘Middageditie’ van de VARA. Hierna werkte ze samen met Inge Diepman bij ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Na een uitstapje van een jaar waarin ze op Curaçao bij de krant en tv werkt, keert ze terug bij de VARA voor ‘Zembla’. Met haar komst naar Vroege Vogels is Milouska dus weer terug op het oude nest.

Ze wilde vooral bij Vroege Vogels werken om een steentje bij te kunnen dragen aan het milieubewustzijn in Nederland. Milouska is er trots op dat ze in haar werk haar idealen tot uiting kan brengen. Ook de reis die ze naar Haïti maakte voor ‘Serious Request’ is haar daardoor goed bijgebleven.

Daarnaast presenteerde ze eerder samen met Brecht van Hulten het programma ‘Groen Licht’, een wekelijks, journalistiek reportageprogramma over groene feiten en fabels. Verder heeft Milouska bijna vijftien jaar het ‘NOS Jeugdjournaal’ gepresenteerd en deed ze tussendoor ook nog ‘Kinderen voor Kinderen’.

Milouska Meulens boeken als dagvoorzitter

Op elegante wijze weet Milouska Meulens het publiek voor haar te winnen. Ze is met haar jaren ervaring een veelgevraagd dagvoorzitter. Ze is inhoudelijk sterk, resultaatgericht en gaat met veel flair te werk. Zo werkte zij eerder voor onder meer Museumvereniging, Xsaga en Oneworld.

Presentatrice Milouska Meulens boeken voor jouw evenement? Deze radio en tv-presentatrice boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,