Skip links

Anne-Mar Zwart

0.00

Anne-Mar Zwart is een ervaren presentatrice van verschillende programma’s, ze gebruikt haar ervaring hierin om een goede en veelgevraagde dagvoorzitter, debatleider en/ of spreker te zijn. Zo presenteerde ze in 2017 ‘The Justice Conference’ waar ze voor 1000 man een inhoudelijk congres leidde.

Beschrijving

Anne-Mar Zwart boeken

Anne-Mar boeken voor jouw evenement

Anne-Mar Zwart (1985) is presentatrice  van verschillende programma’s. Zo is ze al jaren het gezicht van het populaire meiden programma Hip voor Nop en het met een Gouden Beeld bekroonde Anti Pest Club. Ze is populair onder kinderen en heeft veel volgers op Instagram. Maar Anne-Mar presenteert ook volwassen programma’s, zoals de benefietavond (live op NPO1) samen met Harm Edens voor de CliniClowns. Ze maakt graag programma’s waar ze moeilijk onderwerpen op een nuchtere manier bespreekbaar maakt, zoals in ‘Hallo, ik heb kanker’.

Anne-Mar is begonnen als televisiemaker achter de schermen. Ze was werkzaam als redacteur en later als samensteller. Totdat haar carrière achter de schermen plotseling ‘verstoord’ werd met de vraag om te gaan presenteren, nam ze een sprong in het diepe. Ze presenteerde verschillende programma’s voor NPO1, NPO2, NPO3 en NPOZapp. Zo dook ze voor het brutale journalistieke programma 3Onderzoekt in de wereld van escortstudentes en ging ze voor een aflevering over topmodellen op een zogeheten Victoria Secret dieet. Voor NPO1 presenteerde ze samen met Philip Freriks en boswachter Arjan Postma het programma Lang Leve De Lente. Voor haar ontwapende manier van programma maken, is Anne-Mar bekroond met verschillende awards: De Europese prijzen voor beste kinderprogramma ‘Prix de Jeunesse’ en de ‘Gouden Roos’, maar ook in Nederland met een ‘TV Beeld’, een ‘Cinekid Kinderkast prijs’ en een nominatie voor de Televizierring.

Anne-Mar boeken als spreker of dagvoorzitter

Als spreker en dagvoorzitter heeft Anne-Mar in verschillende thema’s ervaring: Pesten, kinderen, jonge vrouwen en zelfbeeld, duurzaamheid, duurzame mode, ziek zijn/kanker en vluchtelingen. Daarnaast beheerst zij de Engelse taal uitstekend en doet zij geregeld opdrachten in het Engels.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,