Skip links

Liesbeth Staats

0.00

Liesbeth Staats wordt in het bedrijfsleven graag ontvangen als dagvoorzitter. Met haar journalistieke achtergrond weet ze zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken.

Beschrijving

Liesbeth Staats boeken 

Presentatrice Liesbeth Staats boeken voor jouw event

Liesbeth Staats (1973) is een Nederlands journaliste en presentatrice. Ze studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en literatuur aan de Sorbonne in Parijs.

Tijdens haar studie in Amsterdam loopt Liesbeth stage bij de Amsterdamse tv-zender AT5. Ze kan er blijven werken als verslaggever op de nieuwsredactie, waarna ze de overstap maakt naar het NOS Jeugdjournaal. Ze is jarenlang het gezicht van het programma en wint in 2005 de Cinekid Kinderkast Publieksprijs voor haar verslaggeving voor het Jeugdjournaal van de Tsunami in Azië.

Na het Jeugdjournaal wordt Liesbeth verslaggever en presentator bij de actualiteitenrubriek EenVandaag. Dit doet ze tot 2011, daarna wordt ze één van de vaste gezichten van het reportageprogramma ‘Brandpunt+’ bij de KRO-NCRV. Voor die omroep maakte en presenteerde ze ook de vierdelige serie ‘De Baby-Industrie’, over de misstanden in de wereld van commerciële draagmoeders en anonieme eiceldonoren.

Verder presenteert Liesbeth sinds 2014 NTR programma ‘De Kennis van Nu’ en is ze te horen op de Radio 1. In eerste instantie samen met Martijn Grimmius in ‘Nachtkijkers’, maar vanaf 1 februari 2019 presenteert ze op vrijdagnacht ‘Nooit meer slapen’, het dagelijkse cultuurprogramma op NPO Radio 1 dat op de overige doordeweekse dagen door Pieter van der Wielen wordt gepresenteerd.

Liesbeth Staats boeken als spreker of dagvoorzitter

Liesbeth Staats wordt in het bedrijfsleven graag ontvangen als dagvoorzitter. Met haar journalistieke achtergrond weet ze zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken.

Liesbeth Staats boeken voor jouw evenement? Deze journaliste en presentatrice boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron foto: Kro-NCRV

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's