Skip links

Maurice Lede

0.00

Maurice Lede spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt.

Beschrijving

Maurice Lede boeken 

Presentator Maurice Lede boeken voor jouw event

Maurice Lede (1986) is programmamaker en presentator. Hij studeerde rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Naast zijn studie hield Maurice zich intensief bezig met video en televisie. Zo werkte hij voor Ilse Media als reporter en producer en ging hij bij Eyeworks aan de slag als formatontwikkelaar. Voor de regionale omroep Regio22 ontwikkelde hij zo twee programma’s en in totaal ongeveer tweehonderd reportages. Hierna gaat hij aan de slag als presentator voor onder andere Het Klokhuis en verschillende programma’s van Zapp en NTR SchoolTV.

In 2014 maakt Maurice zijn documentaire ‘Wrakstukken’, precies 25 jaar nadat de SLM-vliegtuigramp in Suriname plaatsvond. Hierbij kwamen 176 mensen om, waaronder zijn neef, twee tantes en talentvol profvoetballer Andy Scharmin.

Maurice is één van de gezichten van het BNN programma ‘3 Op Reis’. Eerder presenteerde hij ook ‘3 Op Reis Midweek’. Daarnaast is hij één van de presentatoren van ‘Trippers’, het vervolg op ‘Spuiten en Slikken op Reis’. In het programma ligt de focus niet langer op seks en drugs, maar zie je reportages over alles wat jongeren in het buitenland bezighoudt. Maurice gaat hiervoor net als presentatoren Jan Versteegh, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom de hele wereld over.

Maurice Lede boeken als dagvoorzitter of spreker

Maurice Lede wordt veelvuldig gevraagd om als dagvoorzitter of spreker op te treden op evenementen of scholen. Hij spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt. Eerder sprak hij op de Hogeschool TIO, Hogeschool Nijmegen en sprak hij o.a. voor Bever en presenteerde hij Movies That Matters.

Maurice Lede boeken voor jouw evenement? Deze programmamaker en presentator boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's