Anita Witzier

Anita Witzier heeft veel ervaring met het presenteren van grote (live)shows, zoals de uitreiking van de Gouden Loeki. Ze is scherp, spontaan, charmant en heeft een flinke dosis mensenkennis.

Of bel:

Anita Witzier op jouw evenement?

Anita Witzier (1961) is als presentatrice bekend van een breed scala aan programma’s. Zo presenteerde ze bij KRO-NCRV programma’s als ‘Anita Wordt Opgenomen’, ‘Dokters vs Internet’ en was ze te zien als presentatrice van ‘De Reünie’. Daarnaast heeft ze twintig jaar lang het programma ‘Memories’ gepresenteerd. In dit programma herenigde ze oud-geliefden met elkaar.

In 1988 begint Anita als omroepster bij Veronica. Later presenteert ze er verschillende tv-programma’s waaronder ‘Take 5’, ‘Summertime’, ‘Veronica reisgids’, ‘De 100.000 Guldenshow’, ‘Oh wat ben je mooi’ en ‘De Nationale Teleloterij’.

Anita stapt in 1996 over naar de KRO, waar ze eerst te zien is als presentatrice van ‘De ASO-Show’. In 1997 wordt ze het gezicht van de succesvolle reeks ‘Memories’. Ook presenteert ze onder andere ‘Hints’, ‘Tien voor Taal’, ‘Het Huwelijk’, ‘Recht uit het Hart’ en ‘Liefde voor Later’. In 2007 wint ze de Zilveren Televizier-ster.

Anita schrijft daarnaast columns voor weekblad Margriet en is ambassadeur van het Nationaal Reuma Fonds en Stichting Hulphond Nederland. In 2011 werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, voornamelijk vanwege haar inzet voor het Reuma Fonds.

Anita was onlangs te zien als presentatrice van het KRO-NCRV programma ‘MAG DAT?!’.

Anita Witzier boeken als dagvoorzitter

Anita Witzier heeft veel ervaring met het presenteren van grote (live)shows, zoals de uitreiking van de Gouden Loeki en de verkiezing van de Grootste Nederlander aller tijden. Ze is scherp, spontaan, charmant en heeft een flinke dosis mensenkennis. Dit alles maak haar tot een geliefde en veelgevraagde dagvoorzitter. Eerder werkte ze onder andere in opdracht van NARIM, DA, Majoor Bosshardt Gala Carré, GGZ, Ipsen, Festival Forensische Zorgen, Rode Kruis, Rabobank en het Nationale Uitvaartcongres.

Andere talenten

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?

Vragen, advies of een spreker of dagvoorzitter aanvragen?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Van welke spreker(s) wil je meer informatie / beschikbaarheid ontvangen?