Skip links

Dione de Graaff

0.00

Dione de Graaff heeft het vermogen om inhoud en sfeer perfect samen te brengen; serieus wanneer het moet, gezellig als het kan. Dit in combinatie met 25 jaar live televisie ervaring maakt haar de ideale dagvoorzitter of gespreksleider op events.

Beschrijving

Dione de Graaff boeken

Televisiepresentatrice Dione de Graaff op jouw evenement

Dione de Graaff (1969) is televisiepresentatrice en vooral bekend vanwege haar jarenlange werk voor NOS Studio Sport. Sinds 2016 is De Graaff ook het gezicht van ‘De Avondetappe’, het bekende wielrenprogramma waarin ze dagelijks met wisselende gasten de Tour de France-dag afsluit.

Dione begon in 1989 met haar studie aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. In 1991 kreeg ze een stageplaats bij NOS Studio Sport, waar ze na haar stage bleef werken als redactie assistent. Na haar afstuderen begon ze haar professionele carrière als verslaggever en presentator bij Omroep Amersfoort. Al snel keerde ze als radio en tv-presentatrice terug bij Studio Sport, waar ze inmiddels al meer dan twee decennia werkt.

Dione heeft naast een ontelbaar aantal Studio Sport uitzendingen inmiddels vijf Olympische Spelen op haar naam staan, doet live verslag van alle grote (inter)nationale schaatstoernooien en wielerwedstrijden én presenteert jaarlijks het NOS l NOC*NSF Sportgala. In 2016 nam Dione het stokje over van Mart Smeets als presentator van De Avondetappe.

Dione de Graaff als dagvoorzitter

Dione de Graaff wordt regelmatig benaderd om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden. Ze heeft het vermogen om inhoud en sfeer perfect samen te brengen; serieus wanneer het moet, gezellig als het kan. Dit in combinatie met 25 jaar live televisie ervaring maakt haar de ideale dagvoorzitter of gespreksleider op events.

Dione de Graaff op jouw evenement? Deze bekende sportpresentatrice boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,