Skip links

Gregory Sedoc

0.00

Gregory Sedoc vertelt op inspirerende wijze over zijn loopbaan: hoe bereikte hij de top, hoe ging hij om met zijn tegenslagen en hoe vond hij weer de kracht om terug te komen aan de top.

Beschrijving

Gregory Sedoc boeken

Topsporter Gregory Sedoc boeken voor jouw event 

Gregory Sedoc (1981) is een voormalig Nederlandse hordeloper. Hij was in 2018 te zien als deelnemer en tevens finalist van Expeditie Robinson. Vanaf april 2019 wordt zijn eigen programma ‘Sportlab Sedoc’ uitgezonden.

Het grootste succes van zijn loopbaan als hordeloper haalde Gregory in 2007 toen hij de 60 meter horden won op de Europese indoorkampioenschappen in Birmingham. Verder nam hij driemaal deel aan de Olympische Spelen (in Athene, Beijing en Londen). In 2009 zette hij het Nederlands record op de 60 meter horden indoor op zijn naam. Dit record is nog steeds ongeëvenaard.

Samen met andere atleten maakte Gregory deel uit van de Defensie Topsport Selectie (DTS) waar hij ook werd bevorderd tot sergeant. Na zijn periode bij de Nederlandse Defensie is hij nu actief voor de politie in Den Haag.

Tijdens de sportzomer van 2015 is Gregory werkzaam bij de NOS als atletiek-analist en ook dit jaar zal hij weer verslag doen. Zijn verslaggeving en presentatiekunsten blijven niet onopgemerkt. Via verschillende media bleek dat kijkers lovend waren over zijn werk als analist.

Gregory Sedoc boeken als spreker

Naast zijn televisiewerkzaamheden spreekt Gregory Sedoc ook tijdens evenementen en geeft hij presentaties in het bedrijfsleven. Hij vertelt op inspirerende wijze over zijn loopbaan: hoe bereikte hij de top, hoe ging hij om met zijn tegenslagen en hoe vond hij weer de kracht om terug te komen aan de top. Ook praat hij over talentontwikkeling en het verleggen van grenzen.  Hij weet hiermee velen te inspireren en te motiveren en kan hierin een goede slag maken naar het werkveld. Daarnaast is hij inzetbaar voor sport clinics waarin vitaliteit en doorzettingsvermogen een rol spelen.

Gregory Sedoc boeken voor jouw evenement? Deze voormalig topsporter boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,