Skip links

Liesbeth Rasker

0.00

Liesbeth Rasker gebruikt haar passie voor reizen, schrijven en tijdens haar presentaties. Ze vertelt over haar motivatie om (solo) te reizen, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen.

Beschrijving

Liesbeth Rasker boeken

Liesbeth Rasker boeken voor jouw evenement

Liesbeth Rasker (32) heeft als grootste passie schrijven. Als klein meisje al had ze de droom om ooit bij een tijdschrift te werken. Ze studeerde Nederlandse Literatuurwetenschappen aan de UvA en liep op haar 19e stage bij ELLE. Eerst als stagiaire en later als vaste freelance columnist. Maar het bleef niet alleen bij ELLE, ze schreef verhalen voor Glamour, Cosmopolitan, Flair, Grazia, Libelle en momenteel voor Viva. Onderwerpen die haar aan het hart gaan zijn; emancipatie en feminisme.

Maar ook reizen en hier over schrijven is één van haar passies, ze kan dit perfect combineren als columnist voor Lonely Planet. Liesbeth gelooft in zelfstandigheid als begin van emancipatie en pleit dan ook al jaren dat iedereen, maar zeker vrouwen, minstens één keer alleen op reis geweest moeten zijn. Ze schreef hier een boek over genaamd ‘Solo reizen’. Eerder schreef ze het boek ‘Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken’. Momenteel is ze bezig met haar derde boek; over haar stiefmoeder Renate Dorrestein (1954 – 2018). Geen klassieke auteursbiografie, maar een zoektocht naar de mooiste levenswijsheden met de laatste drie weken van Renate’s leven als leidraad.

Onlangs maakte Liesbeth de podcast ‘Dag voor Dag’. Een podcast over het onderwerp ‘rouwen’, iets wat grote invloed heeft gehad op haar leven. Ze stelt zich in deze podcast kwetsbaar op om haar verhaal te vertellen, in de hoop om mensen een steuntje in de rug te geven.

Sinds 4 jaar heeft ze een goed bezochte reiswebsite Bag to Reality, wat door veel mensen wordt gebruikt om hun reis mee te plannen.

Op Instagram deelt Liesbeth een greep uit haar leven, waar een kleine 50.000 mensen mee kijken met wat ze zoal doet. Door de jaren heen heeft Liesbeth een hoop samenwerkingen gedaan. Zo is ze al jaren brand ambassador voor Moët&Chandon en heeft ze campagnes gedaan voor o.a. Hello Fresh, D-Reizen, Bever, Disney en SuitSuit.

Liesbeth Rasker boeken als spreker

Liesbeth is meerdere keren aangeschoven als tafelgast bij onder andere PauwBeauZomer met Art5 uur live en Koffietijd. Sinds 2 jaar is Liesbeth de reisdeskundige van RTL Boulevard en schuift ze gemiddeld eens per maand aan in de studio. Ze maakt graag ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar.

Liesbeth Rasker boeken voor jouw evenement? Dat kan bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, ,