Skip links

Zorg

Spreker over zorg boeken

Een spreker over zorg vind je bij Talent Talks

De zorg verandert continu. Nieuwe processen, werkwijzen, apparatuur en vooral ook steeds veranderende budgetten. De zorg in Nederland behoort tot de beste, maar ook de duurste van Europa. Het huidige stelsel met zorgverzekeringen en hoge premies zorgt dan ook regelmatig voor veel kritiek.

Ondertussen is zorg bij uitstek mensenwerk en wordt er enorm hard gewerkt en veel geïnnoveerd om de best mogelijke zorg te bieden. De zorg is immers noodzakelijk voor het lichamelijk en geestelijk welzijn van de mens en kent dan ook vele takken: van huisartsen en ziekenhuizen, tot psychologen, thuiszorg en maatschappelijk werkers.

Zorg als thema op je evenement

Door de continue verandering, innovatie en vele verschillende disciplines (die vaak ook nog samenwerken) is de zorg een enorm interessant sprekersonderwerp. Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan Anita Witzier, die programma’s maakte en presenteerde als ‘Anita Wordt Opgenomen’ en ‘Dokters vs Internet’, waarin ze respectievelijk het leven bekijkt van cliënten en medewerkers in verschillende zorginstanties en in quizvorm het verschil tussen een dokters- en internetdiagnose onderzoekt. Of Gerdi Verbeet, die zich in haar jaren als PvdA-kamerlid veel bezighield met sport en ouderenbeleid.

Spreker zorg boeken

Uiteraard zijn er nog vele mogelijkheden en sprekers die wellicht nog niet op de website te vinden zijn. Boek direct via onze website of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen om de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S