Skip links

Wetenschap

Spreker wetenschap boeken

Een spreker over wetenschap vind je bij Talent Talks

De wetenschap: ‘het geheel van kennis en de manieren om die te verwerven’. Wetenschappers over de hele wereld doen continu onderzoek en proberen de planeet en alle wezens die erop leven beter te begrijpen. Er zijn veel verschillende wetenschappen die vaak worden onderverdeeld in geestes-, natuur- en sociale wetenschappen

Wetenschap als thema op je evenement

Wetenschap en onderzoek speelt zich voornamelijk af op universiteiten, maar de kennis die wordt opgedaan is voor iedereen waardevol en heeft impact op ons allemaal. Een belangrijk onderdeel is dus om de wetenschappelijke kennis over te dragen en zoveel mogelijk te verspreiden, waarbij de uitdaging uiteraard is om een ingewikkeld wetenschappelijk thema begrijpelijk te maken voor alle mensen, met of zonder (voor)kennis.

Spreker wetenschap boeken

Bij Talent Talks vind je verschillende wetenschappers en sprekers / dagvoorzitters met expertise op dit gebied. Personen die complexe materie in begrijpelijke taal kunnen uitleggen. Denk bijvoorbeeld aan sterrenkundige, schrijver en wetenschapsjournalist Lucas Ellerbroek, die onderzoek doet naar het ontstaan van kometen en planeten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij schreef twee populairwetenschappelijke boeken en geeft veel lezingen op events (onder andere TedX), radio en tv.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S