Skip links

Vrouwen

Vrouwelijke sprekers

De beste vrouwelijke sprekers vind je bij Talent Talks

Inspirerende vrouwelijke sprekers boeken? Bij Talent Talks vind je de beste sprekers in deze categorie. Thema’s als feminisme en women empowerment zijn actueler dan ooit. Het woord ‘feminisme’ wordt al enkele decennia gebruikt om de bewegingen aan te duiden die ‘ongelijke (machts)verhoudingen tussen mannen en vrouwen kritisch analyseren en emancipatie nastreven op economisch, politiek, sociaal en persoonlijk vlak’. Women empowerment is een term die vooral de laatste jaren vaak wordt gebruikt en draait om het ‘in eigen handen nemen van je bestaan als vrouw’. Uiteraard draait het in de basis om hetzelfde: gelijke rechten en mogelijkheden, ongeacht geslacht.

Inspirerende vrouwelijke sprekers op je event

Dat deze thema’s hot zijn, blijkt wel uit het feit dat overal ter wereld vrouwen het initiatief pakken en (met succes) strijden voor gendergelijkheid. Toch is de invulling op elke plek anders: waar vrouwen in Nederland bijvoorbeeld strijden voor gelijke salarissen en meer vrouwen op hoge functies, gaat het in andere landen nog vooral over zaken als (seksuele) onderdrukking en recht op onderwijs. Organiseer je een evenement voor vrouwen of wil je vrouwelijke gasten inspireren? Dan is een vrouwelijke spreker op je event zeker een toegevoegde waarde. Je gasten zullen vol energie je evenement verlaten en nog lang napraten over deze krachtige spreker.

Vrouwelijke sprekers boeken

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis op het gebied van vrouwen, feminisme, women empowerment en andere soortgelijke bewegingen. Vrouwen die zelf hoge functies hebben bekleed, bijvoorbeeld in de politiek, die succesvol carrière maakten in ‘mannenwerelden’ of die een vrouw-gerelateerd taboe doorbraken. Alle sprekers zitten vol bijzondere en inspirerende verhalen, anekdotes, en tips omtrent dit actuele thema. Denk aan Liesbeth Staats, Anita Witzier of Jojanneke van den Berge.

Inspirerende vrouwelijke sprekers boeken? Kijk hieronder naar de relevante sprekers in dit onderwerp of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S