Skip links

Training boeken

Boek een presentatie-, media- of interviewtraining bij Talent Talks

Training gezocht? Naast een breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters, bieden wij ook diverse trainingen aan. Zo bieden wij onder andere een presentatietraining, mediatraining en interviewtraining. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring met spreken in het openbaar. Daarnaast is een dergelijke training in te zetten in elke setting en elke branche, voor elk bedrijf en elke functie. Dit omdat de trainingen op maat zijn en worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Onze coaches werken volgens een persoonlijk traject richting het doel wat ieder individu met de training wil bereiken. Ook zijn de trainingen zowel één op één als met groepen te volgen.

Presentatietraining – Paultje Column

Interviewtraining – Corine Koole

Interviewtraining – Eva Hoeke

Presentatietraining – Sarah Meuleman

Mediatraining – Minoesch Jorissen

Janice, spreker, presentator, mode is niet moeilijk

Mode is niet moeilijk – Janice

Uitgebreid zoeken

Effectieve training volgen

De persoonlijke benadering maakt de trainingen uniek. Daarnaast hebben ze zich de afgelopen jaren al veelvuldig effectief bewezen. De trainingen worden namelijk gegeven door mensen die zelf voor de camera hebben gestaan en jaren ervaring hebben met het coachen van televisiepresentatoren, acteurs, journalisten, sporters en mensen werkzaam binnen het bedrijfsleven. We bieden diverse soorten trainingen. Kies voor onze presentatietraining voor tools om te spreken in het openbaar. Onze mediatraining helpt je met verwoorden tegenover de pers. Tijdens een interviewtraining leer je de kunst van een goed en inhoudelijk vraaggesprek leiden. Ben je van nature geen spreker? Geen probleem! Onze trainingen zetten in op jouw eigen krachten, je hoeft niet iets te doen of worden wat je niet bent. De persoon staat centraal, met zijn/haar eigen presentatiestijl, of het nu voor de camera, voor een groot publiek of tijdens een vergadering is. Zo krijg je écht bruikbare tools om stappen te zetten met spreken in het openbaar.

Training boeken

Heb je interesse in onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een offerte. We bespreken met jou wat je precies wil, zoals aangegeven is veel mogelijk en wordt de training aangepast aan jouw wensen. Vervolgens geven we een prijsindicatie voor de betreffende training. Indien akkoord kunnen we samen de training vastleggen op een overeengekomen datum.

Neem online contact met ons op of bel ons op 020 808 85 00.