Skip links

Tour de France

Spreker over Tour de France boeken

Een spreker over Tour de France vind je bij Talent Talks

Een spreker over Tour de France op jouw evenement? (Top)sport heeft enorm veel raakvlakken met het bedrijfs- én persoonlijke leven. Professionele wielrenners zijn bij uitstek experts in het stellen van een duidelijk doel, en daar vervolgens zeer gedisciplineerd naartoe werken. Om dit doel te bereiken moeten vaak veel dingen worden gelaten, is volle focus nodig en dient alles in het teken te staan van die ene missie. Met, in het geval van sport, altijd de mogelijkheid dat dit doel niet behaald wordt.

Een spreker over Tour de France op je event

Topsporters zijn hierom geweldige motivational speakers. Ze kunnen enorm inspireren in zowel het persoonlijke als zakelijke leven. Ze zijn geschikt voor zeer diverse bedrijven of evenementen, want er is altijd overlap met thema’s waar je gasten mee bezig zijn. Doelen stellen, doorzetten, winnen, verliezen, het komt allemaal langs.

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met een wielrenverleden of expertise op dit gebied. Topsport is echter ook omgaan met verliezen en tegenslag. Zoals Thomas Dekker, die als professioneel wielrenner doping gebruikte en hier na zijn carrière openhartig over vertelde in zijn biografie.

Sport Tour de France boeken

Daarnaast zijn er bij Talent Talks verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise op het gebied van de Tour de France. Zij hebben in hun rol als sportjournalist veel professionele atleten van dichtbij meegemaakt en kunnen hier zeer inspirerend over vertellen. Wil je een spreker over Tour de France boeken? Neem dan direct contact met ons op. 

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S