Skip links

Tips van barman Victor: daten op afstand

Zo blijf je (veilig) daten in tijden van corona

Barman Victor, oftewel Victor Abeln, kennen we van het televisieprogramma First Dates. Achter de bar voelt hij zich als een vis in het water en met gemak stelt hij de First Dates kandidaten op gemak. Want zo’n date kan best spannend zijn. In tijden van corona is daten niet meer zo voor de hand liggend. Hoe blijf je tóch in de markt? Barman Victor helpt een handje. Want daten op afstand kan (bijna) net zo leuk zijn!

(Video)bellen

(Video)bellen is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Maak er een ‘echte’ date van. Kleed je mooi aan, steek een kaarsje aan, muziek op de achtergrond en een drankje erbij. Het is misschien even wennen, maar voor je het weet zit je er helemaal in.

Netflixen op afstand

Wat dacht je van netflixen op afstand? Op het ene scherm start je een film/serie en op het andere scherm kun je samen videobellen. Net alsof je samen op de bank zit.

Stuur een kleinigheidje

Van een kaartje tot een bloemetje tot een doosje brownies. Laat elkaar weten dat je de ander niet bent vergeten  met een leuke verrassing. Des te leuker om elkaar straks in real life te ontmoeten.

Spelletje spelen

Speel een spelletje! Met de app Houseparty kun je tegelijkertijd videobellen én spelletjes spelen. Van Trivia tot tekenen. Of daag elkaar uit voor een potje Wordfeud. Verloren? Dan heeft de ander ook nog eens niet door dat jij slecht tegen je verlies kunt.

Loveletter

Ga terug in de tijd en schrijf een brief. Dé manier om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Daten op afstand is zo gek nog niet.

Samen koken

Kies een recept uit (dezelfde of misschien juist twee verschillende) en duik de keuken in met je telefoon. Kletsen en koken alsof je samen in de keuken staat. Woon je toevallig bij elkaar om de hoek? Zet jouw maaltijd voor de deur bij de ander. Romantiek ten top.

Victor Abeln boeken voor jouw (online) evenement

Victor Abeln boeken voor jouw (online) evenement? Deze bekende barman boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.