Skip links

Ikenna Azuike

Ikenna Azuike is veelgevraagd journalist, presentator, spreker en filmmaker. Boek hem nu als spreker of dagvoorzitter van jou evenement!

Laila Frank, dagvoorzitter, laila frank boeken, laila frank evenement

Laila Frank

Laila kan geboekt worden als spreker over politieke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen in de Amerika. Haar reizen zijn haar inspiratie. Ze legt verbanden tussen kleine ontmoetingen en grote maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen in het land.

Liesbeth Rasker, spreker, Talent Talks

Liesbeth Rasker

Liesbeth Rasker gebruikt haar passie voor reizen, schrijven en tijdens haar presentaties. Ze vertelt over haar motivatie om (solo) te reizen, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen.

Chris Zegers

Chris Zegers vertelt over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.

Tom Kleijn

Tom Kleijn is een veelgevraagd spreker. Door zijn leven en ervaringen in Amerika weet hij veel over de Amerikaanse politiek maar ook over het land Amerika zelf.

Maurice Lede

Maurice Lede spreekt met passie en humor over zijn reizen en over zijn loopbaan, hoe is hij gekomen waar hij nu staat, welke paden heeft hij bewandeld en welke keuzes hij daarvoor heeft gemaakt.

Floortje Dessing

Floortje Dessing gebruikt haar jarenlange ervaring tijdens haar presentaties. Ze vertelt over haar motivatie om te reizen, het creëren van kansen en het hebben van een rijk leven aan ervaringen.

Sinan Can

In verband met zijn series gemaakt in diverse oorlogs- en conflictgebieden wordt Sinan Can vooral gevraagd om te spreken over internationale conflicten, vluchtelingen, Midden-Oosten, Turkije en terreur.