Skip links

Teambuilding

Spreker over teambuilding boeken

Een spreker over teambuilding vind je bij Talent Talks

Samen sta je sterker dan alleen, samen kun je meer bereiken. Een waarheid die iedere werkgever en -nemer onderkent, maar in de praktijk blijkt het lang niet altijd eenvoudig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

In teams spelen allerlei processen een rol. Zo zijn er veel verschillende theorieën over welke type mensen en rollen wel / niet goed met elkaar kunnen samenwerken. Maar de basis van ieder goed functionerend team komt toch vrijwel altijd op hetzelfde neer: gemotiveerde werknemers met goede energie die graag met én voor elkaar willen werken.

Spreker over teambuilding op je evenement

Teambuilding wordt uiteraard vaak gelinkt aan (top)sport: de ultieme sector waarin een goed team onmisbaar is voor succes. Bij Talent Talks vind je daarom verschillende sprekers en dagvoorzitters met een topsportverleden en daardoor veel expertise en kennis op dit gebied. Sprekers die in meerdere teams hebben gewerkt en samen een doel hebben bereikt. Denk bijvoorbeeld aan een Maarten van der Weijden, die met zijn team richting een gouden medaille op de Olympische Spelen werkte en recentelijk nog een gloednieuw evenement, de ‘Elfstedenzwemtocht’ van de grond kreeg. Of Gregory Sedoc, drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen en onderdeel uitmakend van het Defensie Topsport Selectie (DTS) team, waar hij ook nog werd bevorderd tot sergeant.

Spreker teambuilding boeken

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S