Skip links

Yora Rienstra

0.00

Nederlandse cabaretière, actrice en radio dj  Yora Rienstra weet je op haar eigen manier mee te nemen in haar verhaal en wordt daarom vaak geboekt als spreker of dagvoorzitter

Beschrijving

Yora Rienstra boeken 

Cabaretière en actrice Yora Rienstra boeken voor jouw event

Yora Rienstra (1981) is een Nederlandse cabaretière, actrice en radio DJ. Tegenwoordig is ze te zien als één van de vaste gezichten van het nieuwe seizoen van RamBam. Daarnaast is ze één van de presentatoren van ‘De Ochtend Show To Go’, dat elke werkdag te zien is op de site, in de app en op de social media kanalen van onder andere het AD.

Yora studeert in 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelt onder meer bij de Theatercompagnie en het MUZtheater. Vanaf 2009 maakt ze achtereenvolgend de onewomanshows: ‘Aan jou heeft het niet gelegen’, ‘We maken er wat van’ en ‘Drukt haar Snor’.

Haar talenten worden niet onopgemerkt gebleven: in 2009 wint ze het concours om de Wim Sonneveldprijs in De Kleine Komedie te Amsterdam. Tevens wint zij de publieksprijs van dit concours.

Op tv is Yora de afgelopen jaren te zien bij onder andere ‘De Wereld Draait Door’ als Boer Zoekt Vrouw persiflage Jeanet, ‘De Slimste Mens’, ‘Toren C’, ‘De Dino Show’, ‘Divorce’ en ‘Pauw’. Ook is ze van 2013 tot en met 2014 samen met Humberto Tan het gezicht van de Rabobank Commercials. Als voice-over heeft ze ingesproken voor onder meer Tele 2, Raylex, Expedia, De Hackers en Espria.

Yora presenteert ruim vier jaar verschillende programma’s op NPO Radio 2. Ook heeft ze haar eigen CD: ‘Aan jou heeft het niet gelegen’.

Yora Rienstra boeken als dagvoorzitter of spreker

Yora Rienstra boeken voor jouw evenement? Deze cabaretière, actrice en radio DJ boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget