Skip links

Winfried Baijens

0.00

Winfried Baijens wordt veelvuldig gevraagd om als dagvoorzitter of presentator op te treden bij culturele en maatschappelijk getinte evenementen.

Beschrijving

Winfried Baijens boeken

Presentator Winfried Baijens boeken voor jouw evenement

Winfried Baijens (1977) is radio en tv-presentator. Hij presenteert het NOS Journaal en op zaterdag het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1.

Winfried start zijn carrière bij NOVA en vier jaar later maakt hij de overstap naar de NOS. Later is hij te horen en zien bij BNN, gevolgd door de NTR. Bij BNN presenteert hij onder andere ‘24/7’ en het radioprogramma ‘BNN Today’.

Voor de NTR is hij te zien in diverse Soul & Jazz tv producties, zoals de live-uitzendingen van North Sea Jazz, de jaarlijkse uitzending van Festival Mundial en de Uitmarkt. Tevens is hij ook bij de NTR als radiomaker te horen in zijn programma ‘Winfrieds Woonkamer’ op NPO Radio Soul & Jazz.

Winfried keert in 2016 terug naar de NOS nadat hij er eerder van 2003 tot 2007 werkte als verslaggever en presentator van het Jeugdjournaal. In zijn tweede termijn werkt hij bij het NOS Journaal op 3 als verslaggever, presentator en samensteller.

Helemaal weg bij de NOS is Winfried overigens nooit geweest, want hij is altijd sporadisch werkzaam geweest bij de omroep als presentator voor NOS Evenementen. Hiervoor doet hij de verslaggeving en presentatie van speciale live-uitzendingen zoals Koninginnedag, Bevrijdingsdag, ‘Concert For Diana’ en Serious Request in samenwerking met BNN en 3FM.

Winfried Baijens boeken als dagvoorzitter

Winfried Baijens wordt veelvuldig gevraagd om als dagvoorzitter of presentator op te treden bij culturele en maatschappelijk getinte evenementen. Zo deed hij de Dick Scherpenzeel prijsuitreiking, presenteerde hij de CBS Conjuctuurbekerstrijd, doet hij verslaggeving voor ABN AMRO en presenteert hij muziekavonden voor Duvel Vibes en The Woo. Andere opdrachtgevers van Winfried zijn onder andere ING, Week van de Jonge Mantelzorger, BrandDeli, NWO, Pink Cacao en All Energy Day.

Winfried Baijens boeken voor jouw evenement? Deze radio en tv-presentator boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget