Skip links

Vivian Reijs

0.00

Vivian Reijs is hormoonexpert, auteur, spreker en ondernemer er geeft lezingen en trainingen aan vrouwen om ze te informeren en helpen met het herstellen van de hormoonbalans.

 

Beschrijving

Vivian Reijs boeken 

Vivian Reijs boeken voor jouw event

Vivian Reijs (1977) is hormoonexpert, auteur, spreker en ondernemer en oprichter van het gezondheidsplatform Vivonline.nl en supplementenlijn ‘Women Supplements’. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben, waar zij 12 kilo aankwam, merkte ze dat haar lijf niet meer bij haar paste. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie.

Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert. Vivian haar missie: vrouwen in hun kracht zetten en te helpen zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoon balans. Vivian heeft het gezondheidsplatform, Vivonline.nl opgericht dat vrouwen helpt hun leefstijl te veranderen door middel van de juiste voeding, een mindset shift, het doorbreken van onbewuste patronen en door vele biohacks toe te passen.

Het is Vivians doel als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, vanuit de visie klinische Pyscho Neuro immunologie, vrouwen te helpen de hormoonbalans weer te herstellen. Hiervoor is speciaal de unieke “Viv methode” ontwikkeld om vrouwen daarbij te helpen.

Vivian Reijs boeken als spreker

Vivian Reijs boeken op voor jouw evenement? Deze presentatrice en hormoonexpert boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bron foto’s: Anne Paternotte

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,