Skip links

Tim Douwsma

0.00

Tim weet mensen te motiveren met zijn verhaal over hoe hij het zover geschopt heeft in (en kijk op) de entertainmentwereld. Vanaf het moment dat zijn ouders scheidden tot de eerste stappen op tv in een talentenjacht.

Beschrijving

Tim Douwsma boeken

Tim Douwsma boeken voor jouw evenement

Tim Douwsma (1987) is sportief, creatief en muzikaal.  Na de middelbare school kiest Tim voor de sportopleiding het CIOS, waarnaast hij modellenwerk doet. Zijn passie en liefde voor zingen, presenteren en acteren blijft en al snel staakt hij zijn studie aan het CIOS om zich volledig te richten op zijn zang-, presenteer- en acteer carrière.

Tim kreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be A Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière. In 2009 debuteert Tim op het witte doek in de film De Hel Van ’63, waarna zijn carrière een vlucht neemt. Hij brengt een aantal succesvolle singles uit, tourt door Nederland en België en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast ontwikkelt hij zijn talent voor presenteren en host hij diverse tv programma’s op Zapp en voor AVROTROS, waar hij tevens werd uitgeroepen tot beste Jeugdpresentator.

Tim presenteerde AVRO Junior Dance en was  hij frontman van een aantal grote liveshows. Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij met zijn verschijning heel Europa.

Tot en met april 2016 speelt Tim naast Vajén van den Bosch in de hitmusical Grease. In de hoofdrol van Danny Zuko acteert, zingt en danst Tim in de vele theaters van Nederland. Datzelfde seizoen is Tim te zien in het populaire tv-programma Expeditie Robinson.

In 2017 laat Tim op muzikaal gebied weer van zich horen met de singles Dat Ding Met Jou en Het Gevoel, een duet met zanger Henk Dissel. Door de jaren heen doet Tim ook nog verschillende acteerklussen, waaronder voor de serie Nieuwe tijden op Videoland.

Naast acteren, zingen en presenteren kan Tim ook schrijven. Zo schreef Tim het kinderboek ‘Tim Er Tussenin’, over wat er gebeurt als je ouders scheiden. Tim Douwsma als spreker of dagvoorzitter

Tim Douwsma boeken 

Tim is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Als spreker weet Tim mensen te motiveren met zijn verhaal over hoe hij het zover geschopt heeft in (en kijk op) de entertainmentwereld. Vanaf het moment dat zijn ouders scheidden (waar hij onlangs een succesvol boek over heeft geschreven) tot de eerste stappen op tv in een talentenjacht, en van zijn eerste keer als presentator op tv tot het ‘Dutch Hot Guy’ moment tijdens de puntentelling van het Songfestival, waar men jaren later nog steeds over praat.

Tim Douwsma boeken voor jouw evenenement? Tim boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,