Skip links

Tess Milne

Tess Milne gebruikt haar jarenlange ervaring voor haar verhaal. Ze vertelt over haar motivatie, het oprichten van haar online platformen en het grijpen van kansen.

Beschrijving

Tess Milne boeken

Tess Milne op jouw evenement

Tess Milne (32) was twaalf toen zij haar eerste boekje schreef: ‘De ezel zonder stekels’, die ze zelf met knippen en plakken in elkaar zette. Toen haar op haar zestiende werd gevraagd wat ze later wilde doen, klom ze op een tafel en zei: ‘verhalen vertellen’.  En dat heeft ze gedaan; onder andere in haar columns voor Veronica magazine, Power Unlimited en Lonely planet. Maar ook op televisie, waar ze begon als vj bij TMF en daarna voor MTV en hiervoor de wereld rondvloog om bekende artiesten te interviewen.

Door de jaren heen maakte ze programma’s waar beleving centraal staat en waarbij de kijker een gevoel van herkenning ervaart. In programma’s zoals NachtWacht (Veronica),  Roadtrippers (StukTV) en Willem Wever kon Tess haar passie en creativiteit kwijt.

Daarna passeerden andere zenders de revue: SBS6, Veronica, RTL5 met als eindstation de publieke omroep. Toch droomde ze nog altijd van een eigen zender, die werd geboren met de komst van Youtube. Zo zagen TESSten, Tussenuurtje en StraighTalk het licht. Hier deelt zij elke week een nieuwe video.

Verder verspreid Tess met liefde de boodschap van JustDiggit als ambassadeur. Een Nederlandse non-profit organisatie met een urgente missie, namelijk de wereld groener maken.

Tess Milne boeken als spreker of dagvoorzitter

Tess Milne gebruikt haar jarenlange ervaring voor haar verhaal. Ze vertelt over haar motivatie, het oprichten van haar online platformen en het grijpen van kansen. Met haar enthousiasme en presentatie ervaring is zij een veelgevraagde dagvoorzitter/ host. Haar interessen liggen bij een groenere planeet, gelukkig blijven op Social Media, de gaming wereld en het ouderschap.

 

Tess Milne boeken voor jouw evenement? Dat kan bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,