Skip links

Saskia Weerstand

0.00

Naast haar eigen programma ‘Studio Saskia’, waarin naast muziek ook de laatste mode en trends aan bod komen is Saskia Weerstand beschikbaar als dagvoorzitter.

Beschrijving

Saskia Weerstand boeken

Radio DJ Saskia Weerstand op jouw event

Saskia Weerstand (1986) is een radio- en televisiepresentatrice.

Elke zondagavond is ze bij 3FM te horen met haar eigen programma ‘Studio Saskia’ en op zaterdagochtend is ze als sidekick van Klaas van Kruistum te zien in het live televisieprogramma ‘Zapplive’ op NPO Zapp. Saskia is hier, door middel van een ‘Social Scherm’, de schakel tussen de studio en de kinderen thuis op de bank.

Na een opleiding Media & Entertainment Management weet Saskia zich te selecteren als één van de deelnemers van BNN University. Een mooie basis voor haar verdere carrière. Van 2013 tot 2014 presenteert ze het Radio1 programma ‘Dit is de Nacht’. Vrij snel wordt ze door radio icoon Rob Stenders gescout als nieuw radiotalent. Dit levert haar uiteindelijk een plek bij 3FM als radio DJ op.

Naast haar eigen programma ‘Studio Saskia’, waarin naast muziek ook de laatste mode en trends aan bod komen, is Saskia ook te horen tijdens gezamenlijke 3FM uitzendingen op festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea, Solar en Serious Request.

Saskia Weerstand boeken als dagvoorzitter

Saskia Weerstand op jouw evenement? Deze radio- en televisiepresentatrice boek je exclusief via Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's