Skip links

Ronald Giphart

0.00

Ronald Giphart heeft zeer veel ervaring als dagvoorzitter en spreker. De afgelopen jaren heeft hij over een keur van onderwerpen lezingen gegeven, variërend van leiderschap tot robotisering, de ontwikkeling van taal en het belang van story telling.

Beschrijving

Ronald Giphart boeken 

Ronald Giphart boeken voor jouw evenement

Ronald Giphart (1965) is een bekend Nederlands schrijver en gastspreker.

Hij schreef meerdere bekende romans. Zo schreef hij: ‘Ik Ook Van Jou’ (1992), ‘Phileine Zegt Sorry’ (1995), ‘Ik Omhels Je Met Duizend Armen’ (2001), ‘IJsland’ (2010), ‘Harem’ (2015) en ‘Lieve’ (2016). Van zijn boeken zijn ruim 1.3 miljoen exemplaren verkocht. Ook werden drie van zijn romans verfilmd (‘Ik Ook Van Jou’, ‘Phileine Zegt Sorry’ en ‘Ik Omhels Je Met Duizend Armen’).

Naast zijn vele succesvolle boeken is Ronald een waar professional in het geven van lezingen. Zo trad hij sinds zijn literaire debuut in 1992 al ruim 1500 keer publiekelijk op. Ronald spreekt op zeer diverse gelegenheden: van bedrijven, scholen en universiteiten tot evenementen en popfestivals. Ook staat hij regelmatig in het theater en had hij succesvolle theatershows met Joost Zwagerman, Nico Dijkshoorn, Martin Bril en Bart Chabot.

Veelzijdig schrijver 

Ronald is zeer veelzijdig in zijn schrijf-onderwerpen. Samen met professor Mark van Vugt van de Vrije Universiteit schreef hij het wetenschappelijke boek ‘Mismatch’ (2016). Hij publiceerde meerdere kookboeken en heeft met wijnschrijver Harold Hamersma een tv-programma op 24Kitchen: ‘De Wit Rosé en Roodtrip’.

In 2017 schreef Ronald Giphart samen met een robot genaamd Asibot een tiende verhaal aan de beroemde verhalenbundel ‘Ik, Robot’ van Isaac Asimov. Tot slot is de gezondheidszorg een thema waarover Giphart veelvuldig schrijft, waaronder het scenario van de succesvolle tv-serie ‘De Co-Assistent’.

Ronald Giphart als dagvoorzitter of spreker

Ronald heeft zeer veel ervaring als dagvoorzitter en spreker. De afgelopen jaren heeft hij over een keur van onderwerpen lezingen gegeven. Variërend van leiderschap, de evolutie van de mens, gastronomie en de werking van humor. Maar ook robotisering, de ontwikkeling van taal en het belang van story telling. Daarnaast was hij dagvoorzitter bij onder meer de Libris Inspiratie dag en bij veel food-gerelateerde events.

Ronald Giphart op jouw evenement? Deze bekende schrijver boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,