Skip links

Roland Koopman

0.00

Naast het presenteren van het financieel nieuws is Roland Koopman ook actief als dagvoorzitter en spreker. Hij is enthousiast en weet vrijwel ieder thema eigen te maken.

Beschrijving

Roland Koopman boeken

Presentator en beurscommentator Roland Koopman op jouw event

Roland Koopman (1966) is financieel journalist, presentator en beurscommentator bij RTL Z.

Hij is dagelijks te zien als presentator bij het RTL Z Nieuws, waar hij in 2001 begon. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de oprichting hiervan. Zijn journalistieke achtergrond vertaalde hij eerder al naar zijn freelance werkzaamheden bij het RTL Nieuws waar hij zich inzette op de buitenland redactie.

Sinds 1999 is Roland te zien als presentator, waar hij afwisselend samen met Margreet Spijker het zes uur nieuws presenteert.

Roland Koopman boeken als dagvoorzitter

Naast het presenteren van het financieel nieuws is Roland Koopman ook actief als dagvoorzitter en spreker. Zo heeft hij gewerkt voor opdrachtgevers als ABN AMRO, SEH Jaarcongres, Duisenberg School of Finance, Rotterdam School of Management/Erasmus, en BNP Paribas. Zijn financiële en economische kennis wordt dus vaak door opdrachtgevers ingezet, maar dat betekent niet dat Roland een bredere basis bezwaarlijk vindt. Rolands enthousiasme en deskundigheid maken hem tot een veelgevraagde dagvoorzitter die zich vrijwel ieder thema eigen maakt.

Roland Koopman op jouw evenement? Deze financieel journalist en tv-presentator boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's