Skip links

Roel Maalderink

0.00

Roel Maalderink combineert als dagvoorzitter inhoud met humor. Op toegankelijke wijze, met een knipoog én met bravoure weet hij zijn publiek mee te nemen.

Beschrijving

Roel Maalderink boeken

Roel Maalderink boeken voor jouw evenement

Roel Maalderink (1991) is programmamaker, journalist & presentator. Zijn stijl is nieuwsgierig, bevlogen en scherp. Hij weet als geen ander inhoud te combineren met humor. Hij is één van de presentatoren van ‘De Ochtend Show To Go’, dat elke werkdag te zien is op de site, in de app en op de social media kanalen van onder andere het AD.

Sinds 2016 heeft Roel zijn eigen Youtube-show ‘VOXPOP’. Deze maakt hij in samenwerking met AD, evenals de serie ‘Roel in de Regio’. VOXPOP is een wekelijkse originele en humoristische reportage over de actualiteit. Door scherpe en actuele onderwerpen, haalt Roel met VOXPOP regelmatig sites als Parool, LindaNieuws en Geenstijl. Naast online succes is VOXPOP ook bekend bij de traditionele media. Zo zenden onder andere de tafelprogramma’s ‘DWDD’, ‘Pauw’en ‘Jinek’ regelmatig zijn VOXPOP video’s uit als actualiteitssnack.

Roel doet University College en rechten in Utrecht, studeert in Californië, en rondt in 2016 zijn master informatierecht af aan de UvA. Als mediajurist studeert hij af op online shaming en de vrijheid van meningsuiting.

Op 15-jarige leeftijd maakt Roel kennis met de televisiewereld als stagiair bij ‘Draadstaal’. Hij krijgt de smaak te pakken en koopt met zijn vrienden een camera om filmpjes te maken voor YouTube en Omroep Amersfoort. In zijn studententijd werkt hij als verslaggever voor onder andere Veronica, BNN Radio en de Wereldomroep. Voor zijn reportageserie ‘In Nederland’ wordt hij genomineerd voor de Philip Bloemendalprijs. De jury omschrijft zijn stijl als ‘Journalistiek met het flair van de showman en een haarscherpe blik op zijn onderwerp’.

In 2014 is Roel verslaggever voor PowNews, maakt hij voor NPO3 een reportageserie vanuit Amerika over law enforcement en is hij sidekick bij muziekzender Xite. In 2015 werkt hij als verslaggever met Peter R. de Vries aan Internetpesters Aangepakt op RTL5. Na zijn werk als verslaggever bij PowNews en RTL5, werd hij tot slot ook verslaggever bij de AVROTROS.

Roel Maalderink boeken als dagvoorzitter

Ook als dagvoorzitter en debatleider combineert Roel inhoud met humor. Op toegankelijke wijze, met een knipoog en met bravoure weet hij zijn publiek mee te nemen.

Roel Maalderink op jouw evenement? Roel boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's