Skip links

Roderick Pijls

0.00

Roderick Pijls leeft voor zijn sport en geniet er maximaal van. Hij leeft zijn droom en laat zijn nieuwe dromen uitkomen.

Beschrijving

Roderick Pijls boeken

Sportman Roderick Pijls op jouw evenement

Roderick Pijls is een echte sportman en reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Eerder speelde hij hockey op het hoogste niveau maar hij besluit acht jaar geleden zijn hockeystick te verruilen voor een kite en board. Nu reist Roderick af naar de mooiste plekken om kite-wedstrijden te varen en voor zijn internationale modellencarrière.

Roderick studeert Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast wordt hij geselecteerd voor het Nederlands Nationaal hockeyteam, maar na zijn verhuizing naar Zeeland wordt hij smoorverliefd op het kitesurfen. De vrijheid van de sport, het zoute water en het voldane gevoel aan het einde van de dag, daar gaat het voor hem om.

In 2018 gaat Roderick kiten op een giftig meer: Lake Natron. Na een goede voorbereiding, vele talkshows, tv-optredens en vooral veel afkeurende meningen trotseert hij maar liefst twee keer het gifmeer in Tanzania, zonder gewond te raken.

Roderick Pijls leeft voor zijn sport en geniet er maximaal van, hij leeft zijn droom en laat zijn nieuwe dromen uitkomen.

Roderick Pijls boeken als sportspreker

Roderick Pijls op jouw evenement? De sportman boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Thema's

Budget