Skip links

Renze Klamer

0.00

Renze Klamer is presentator en wordt regelmatig benaderd om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden.

Beschrijving

Renze Klamer boeken

Presentator Renze Klamer op je evenement

Renze Klamer (1989) is presentator en momenteel werkzaam voor de dagelijkse talkshow ‘Na het Nieuws’ op BNNVARA. Hierin gaat Renze met een nieuwe generatie talkshowgasten dieper in op de onderwerpen uit het nieuws.

Renze is geboren in Rotterdam en volgt na de middelbare school een economische opleiding in Breda. Via een stage komt hij bij de EO terecht waar hij gaat werken voor de afdeling Marketing & Communicatie.

In 2010 wordt hem gevraagd een screening te doen voor potentiële nieuwe presentatoren. Renze gaat verschillende programma’s presenteren en doet veel ervaring op als presentator van de internetrubriek ‘Makkelijk praten achteraf’ van het tv-programma ‘Knevel & Van den Brink’. Eenzelfde rubriek had hij in 2012 in het tv-programma ‘1 Voor de Verkiezingen’. Ook had Klamer in 2014 en 2015 een vaste rol in het NPO 2-debatprogramma ‘Arena’ en presenteerde hij op NPO 1 Extra de aftertalk van ‘The Passion’.

Eerder presenteerde hij samen met Robbert Meeder op NPO Radio1 het doordeweekse avondprogramma ‘Langs de Lijn En Omstreken’. Ook presenteerde hij voor die zender ‘Dit is de Dag’. Renze maakte in september 2018 de overstap naar BNNVARA.

Renze Klamer als dagvoorzitter

Renze Klamer wordt regelmatig benaderd om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden.

Renze Klamer op jouw evenement? Deze presentator boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's