Skip links

René Mioch

0.00

Met meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van de film en de televisie is René een gewaardeerd presentator. Op humoristische wijze weet hij moeiteloos een brug te slaan tussen entertainment en ondernemen.

Beschrijving

René Mioch boeken

René Mioch boeken voor jouw evenement

René Mioch  heeft meer dan dertig jaar ervaring in de film- en televisiewereld. Tot op de dag van vandaag reist hij de wereld af om de groten van het witte doek te spreken. Zo ging hij onder andere in gesprek met Bette Davis, Steven Spielberg, Julia Roberts, George Clooney, Meryl Streep, Kristen Stewart, Johnny Depp en vele anderen. Onderwerpen als omgaan met beroemdheid, ondernemen en motiveren zijn hem op het lijf geschreven. Evenals succes en tegenslag, communicatie en marketing.

Voor René gaan inhoud en entertainment hand in hand. Zijn persoonlijke (ondernemers)ervaring is inspirerend voor anderen en de openheid ten aanzien van zijn verhouding tot de sterren geven een optreden een hoog entertainment gehalte. Luisteren en vragen stellen is de kern van het werk van René. Dit maakt hem tot een betrokken, bijzondere en geestige gespreksleider die tot de essentie kan komen van de discussie.

Enkele onderwerpen waar René zeer betrokken bij is:

New Media: Aan de hand van de shift van Bioscoop via TV en Video/DVD  naar Streaming Services komt hij tot de conclusie dat allen bestaansrecht naast elkaar hebben, sterker nog bioscoop bezoek groeit. Ook bespreekt hij de lancering van het YouTube kanaal Binge Talks dat hij presenteert.

Change Management: Veranderingen zijn altijd wennen, maar door nieuwe ontwikkelingen te omarmen en als aanvulling te zien versterkt dat je bedrijf en positie. René laat zien dat hij als radiomaker begonnen is en zich voortdurend aan moest passen aan het veranderende media landschap.

User Generated Content: Zijn succesvolle Entertainment Experience business case laat mooi zien hoe hij, samen met Paul Verhoeven, user generated content naar een nieuw niveau heeft weten te brengen, met een Digital Emmy als beloning.

Branded Content: René laat aan de hand van voorbeelden uit de film en streaming industrie zien wat de valkuilen en up-sides zijn van branded content. Het moet passen en geloofwaardig zijn en ook naast de film te gebruiken zijn in je communicatie strategie.

New business, adaptation: Hij laat onder andere aan de hand van lancering van het YouTube kanaal Binge Talks ten tijde van de corona crisis zien hoe je snel met veranderingen in de marktsituatie om kunt gaan en daar op kan inspelen.

René Mioch boeken als spreker of dagvoorzitter

Met meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van de film en de televisie is René een gewaardeerd presentator. Zijn boodschap is: houd vast aan je product en passie, schrik niet van veranderingen en blijf dicht bij jezelf/je bedrijfscultuur. Op humoristische wijze weet hij moeiteloos een brug te slaan tussen entertainment en ondernemen. Door zijn brede interesse en ervaring legt hij gemakkelijk de link naar uw organisatie waarbij hij als spreker, dagvoorzitter en presentator kan worden ingezet.

René Mioch boeken voor jouw evenenement? René boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00