Skip links

Pieter van der Wielen

0.00

Pieter van der Wielen is een inhoudelijk gedreven journalist. Zijn interviews zijn altijd geestig, persoonlijk en inhoudelijk sterk.

Beschrijving

Pieter van der Wielen boeken

Presentator Pieter van der Wielen boeken voor jouw evenement

Pieter van der Wielen (1974) is radio- en televisiepresentator. Van 00.00 tot 02.00 uur is hij iedere werkdag te horen bij ‘Nooit meer Slapen’ op Radio 1.

Pieter werkt al bij de radio wanneer hij nog Geschiedenis studeert. Omroepen als NOS, VPRO en NTR halen hem binnen om zijn originaliteit, scherpte, humor en zijn uitzonderlijke kennis van zaken. Hij presenteert radioprogramma’s over wetenschap, economie, buitenland, cultuur, literatuur, hoorspelprogramma’s en ‘gewone’ actualiteitenprogramma’s.

Op televisie presenteert Pieter daarnaast ook verschillende programma’s waaronder ‘Goudzoekers’, ‘Dat Kan Beter’ en samen met Georgina Verbaan de nieuwsrubriek ‘Noorderlicht Nieuws’. Daarnaast presenteert hij ‘De Kennis Van Nu’. Ook is Pieter drie jaar lang te horen als presentator bij het radioprogramma ‘Labyrint’.

Pieter van der Wielen is een inhoudelijk gedreven journalist. Zijn interviews zijn altijd geestig, persoonlijk en inhoudelijk sterk. Een aandachtige presentator die momenten creëert en die met flair zijn gasten uitspraken weet te ontlokken. Gesprekken met Van der Wielen zijn zelden saai en leveren vaak nieuwe inzichten in de drijfveren van zijn gasten.

Pieter van der Wielen boeken als dagvoorzitter

Pieter van der Wielen boeken voor jouw evenement? Deze radio- en televisiepresentator boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron foto: vpro.nl

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's