Skip links

Paultje Column

0.00

Modellencoach Paultje Column, bekend van onder andere Hollands Next Top Model geeft op maat gemaakte casting -en presentatietrainingen van hoog niveau.

Beschrijving

Paultje Column boeken

Paultje Column boeken voor jouw evenement

‘You never get a second chance to make a first impression.’ Een bekende uitspraak, en helemaal waar. Want hoe je tijdens een je eerste ontmoeting(en) overkomt op andere mensen kan je kansen en carrière maken of breken.

Het enorme belang van een goede eerste indruk maakt een auditie of sollicitatie natuurlijk nog spannender. Gelukkig is deze vaardigheid heel goed te trainen. Modelcoach Paultje Column heeft al jaren ervaring met castings en presentaties en geeft je tijdens een van zijn trainingen verschillende concrete handvatten, zodat je voortaan een perfecte eerste indruk achterlaat.

Over Paultje Column

Na carrières als balletdanser, acteur, pr-adviseur en sportinstructeur belandde Paultje Column uiteindelijk in de modewereld als modellencoach.

Paultje begeleidt voornamelijk jonge modellen, zowel meiden en jongens, die in ontwikkeling zijn op het gebied van sport en voeding. Hij is gespecialiseerd in het trainen van modellen voor castings en presentaties en geeft ze catwalkles. Saillant detail: hierbij loopt hij ook zelf regelmatig op hakken om de juiste pose en uitstraling voor te doen. Daarnaast neem Paultje ook zelf castings af, neemt hij deel aan de grote fashion show producties en werkt hij tijdens de fashion week in Milaan en Parijs als zogenaamde showcaller(de ‘regisseur’ van een live event die de belangrijke cues geeft).

Ook op TV is Paultje inmiddels een bekend gezicht. Sinds 2018 is hij de modellencoach van de kandidaten van het programma ‘Hollands Next Top Model’ en ook dit seizoen zal Paultje weer te zien zijn in het programma. Daarnaast verschijnt hij regelmatig in tv programma’s als mode- / modellenexpert. Onlangs is zijn boek ‘The Model Lifestyle’ uitgekomen waarin hij al zijn tips en deelt over hoe je model kan worden.

Over de training ‘De Perfecte Eerste Indruk’

Tijdens de training ga je dieper in op de zeven belangrijkste onderdelen van het maken van een goede eerste indruk:

  1. Kleding: wat trek je aan?
  2. Lichaamstaal:wat straal je uit?
  3. Begroeting: wat komt er als eerst uit je mond…
  4. Etiquette; een verloren kunde, maar erg belangrijk
  5. Jezelf zijn: maar dan +1
  6. Social media; Hoe gedraag je je online?
  7. Netwerken: Ja, dat moet…

Paultje Column boeken voor jouw evenement

Paultje boeken voor een casting -of presentatietraining? Je boekt deze modellencoach exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

www.paultjecolumn.com

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,