Skip links

Paul Smit

0.00

Paul is bekend om zijn unieke mix van humor en inhoud, waarbij hij ingaat op thema’s als verandering, samenwerking, innovatie en beïnvloeding.

 

Beschrijving

Paul Smit boeken

Paul Smit boeken voor jouw evenement

Paul Smit (1976) is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij is bekend om zijn unieke mix van humor en inhoud, waarbij hij ingaat op thema’s als verandering, samenwerking, innovatie en beïnvloeding.

Paul studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, neurowetenschap en psychologie. Door zijn achtergrond als cabaretier brengt Paul Smit zijn voorstellingen op een luchtige, interactieve en humoristische wijze. Met 20 jaar ervaring en meer dan 3000 optredens op zijn naam, weet hij op sublieme wijze het publiek een uur te laten lachen waarbij hij tegelijkertijd laat zien hoe ons brein werkt als het gaat om verandering, samenwerking en beïnvloeding.

Paul Smit als spreker

In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie?

Door de unieke samenwerking met Arno Folkerts, waarbij verandermanagement, humor en ervaring een belangrijke rol spelen, is het mogelijk zowel Paul als Arno te boeken voor uw evenement via Talent Talks. Het evenement krijgt dan een kop en een staart waarbij thema’s nog beter belicht worden. Arno opent de dag en laat op humoristische en inspirerende wijze zien hoe we verandering en samenwerking vloeiender kunnen laten verlopen. Door mensen te laten lachen en inzichten te geven rondom het brein, ontstaat de juiste mindset voor de rest van de dag. Paul sluit vervolgens de dag op hilarische wijze af, waarbij hij vanuit neurowetenschap laat zien waarom we doen zoals we doen. Zo gaan mensen de zaal uit met veel energie en tips & tricks rondom verandering & samenwerking. Tevens wordt het thema van uw evenement in beide presentaties verwerkt.

Paul Smit boeken voor jouw evenenement? Paul boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,