Skip links

Neal Petersen

0.00

Neal Petersen wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter op sport gerelateerde events. Daarnaast biedt hij met zijn brede sportkennis ook een interessante invalshoek als spreker op zakelijke events.

Beschrijving

Neal Petersen boeken

Neal Petersen boeken voor jouw event

Neal Petersen is een sport-ondernemer, tv-host, programmamaker.

Hij is het meest bekend van het mede door hem opgerichte online voetbalkanaal ‘FC Afkicken’ dat maandelijks met live-programma’s, podcast en video’s miljoenen voetballiefhebbers bereikt. Voorheen waren zij exclusief te zien op FOX Sports. Daarnaast was hij onder andere het gezicht tijdens de laatste Olympische Winterspelen voor Eurosport en presenteerde hij jarenlang ‘UFC Fight Night’ op FOX en FOX Sports.

Neal is naast voetbal ook een expert in Amerikaanse sporten: hij is oprichter en eigenaar van Sport Amerika, een platform over Amerikaanse sporten, en een graag geziene gast in tv- en radioprogramma’s om te praten over voetbal, American Football en vechtsporten.

In het verleden was Neal onder meer persvoorlichter van de KNVB, hoofdredacteur Beneleague Magazine en en programma directeur bij Infostrada Sports, een van de grootste productiemaatschappij van Nederland In die laatste rol hield hij zich inhoudelijk bezig met alle sportprogramma’s (zowel live als vanuit de studio) die onder andere op RTL, SBS 6 en Sport1 werden uitgezonden.

Neal Petersen als dagvoorzitter of spreker

Neal Petersen wordt regelmatig gevraagd als spreker of dagvoorzitter op sport gerelateerde events. Daarnaast biedt hij met zijn brede sportkennis ook een interessante invalshoek als spreker op zakelijke events. Opdrachtgevers waar Neal eerder voor werkte zijn onder meer de KNVB, voetbalclubs AZ, FC Groningen en SC Heerenveen en diverse sportgala’s, waaronder van hockeyclub HGC en het Orange Ball in Londen.

Neal Petersen op jouw evenement? Deze tv-host, programmamaker en sportkenner boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

, ,

Budget

Thema's