Skip links

Najib Amhali

0.00

Naast dat Najib Amhali bekend staat als cabaretier en acteur is hij ook beschikbaar als spreker op het gebied van motivatie. Ook als goede afsluiter is Najib zeer geschikt!

Beschrijving

Najib Amhali boeken

Cabaretier en acteur Najib Amhali op jouw evenement

Naast dat Najib Amhali (1971) vooral bekend staat als cabaretier is hij ook te zien in verschillende films, zoals ‘Spion van Oranje’, ‘De President’ en ‘Valentino’. Verder is Najib bekend van televisieseries, zoals in de Theo van Gogh televisieserie ‘Najib en Julia’ en speelde hij in 2004  mee in de multicultikomedie ‘Shouf Shouf Habibi!’. In de aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal 2006 heeft hij ook een eigen televisieserie: ‘Najib loopt warm’.

In 2013 is Amhali gastartiest tijdens de concerten van de Toppers in de Amsterdam Arena .In 2017 volgt het hoogtepunt van zijn carrière: samen met Jandino Asporaat geeft hij een show in Rotterdam De Kuip. Ze zijn daarmee de eerste comedians in Nederland die optreden in een voetbalstadion. Naast zijn succes met Jandino heeft Najib ook vele succesvolle solo-voorstellingen op zijn naam staan, zoals ‘Veni Vidi Vic’i, ‘Freefight’, ‘Most Wanted’, ‘Zorg dat je erbij komt’, ‘The best of Najib’, ‘Alles komt Goed’ en ‘I Amhali’.

Najib Amhali is geboren in Marokko en groeit op in Krommenie. Hij wint in 1993 met de Comedytrain de Pall Mall Export Prijs. Vijf jaar later wint hij zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Hij krijgt de bijnaam ‘De Marokkaan uit de Jordaan’ .

Na een korte pauze gaat Najib Amhali in 2019 terug het theater in. Zijn nieuwe theatershow heet ‘Waar was ik?’ en bevat veel persoonlijke verhalen. Onlangs was hij ook te zien bij ‘The Roast of Johnny de Mol’ op Comedy Central.

Najib Amhali boeken als spreker

Najib Amhali boeken voor jouw evenement?  De cabaretier en acteur boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's