Skip links

Mirella van Markus

Mirella kan geboekt worden als spreker over maatschappelijke onderwerpen. Ze is ook sterk betrokken bij de medische wereld en gezondheidszorg.

 

Beschrijving

Mirella van Markus boeken 

Mirella van Markus boeken voor jouw event

Mirella van Markus was tijdens haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam al programmamaker bij Studenten TV (Salto, lokale omroep Amsterdam). Na haar studie ontwikkelde ze zich tot camera-journalist. Mirella gaf de voorkeur aan zelf interviewen en maakte de overstap naar RTV Noord-Holland.

In 2006 wordt Mirella gevraagd voor de presentatie van Goedemorgen Nederland. Naast Goedemorgen Nederland presenteert Mirella nog een aantal andere programma’s voor de KRO. Na een periode bij de publieke omroep wordt Mirella gevraagd om het team van Hart van Nederland te komen versterken. Tevens heeft ze een scala van maatschappelijke programma’s op haar naam staan. Veel programma’s betreffende de gezondheidszorg, Overleven met Kanker, ALS, Diabetici en de jaarlijkse terugkerende lampionnen actie ‘Nederland geeft licht’ voor KWF.

In 2014 maakt Mirella in samenwerking met de NTR de documentaire ‘Wij willen ook een kind’. Hierin gaat zij op zoek naar de meest ideale constructie om samen met haar vrouw Claudia een kind te krijgen. In samenwerking met LINDA.tv wordt hierna de online serie ‘Moderne families’ ontwikkelt waarin Mirella op bezoek gaat bij verschillende niet-traditionele families, want steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve manieren om een gezin te stichten.

Mirella van Markus boeken als dagvoorzitter of spreker

Mirella weet met haar enthousiasme en scherpte elk evenement tot een succes te brengen. Als dagvoorzitter heeft ze al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals PWC, Zilveren Kruis Achmea, Dove en het Humanisch Verbond. Mirella van Markus is sterk maatschappelijk betrokken en voor de medische wereld en de gezondheidszorg heeft zij een grote belangstelling.

Mirella van Markus boeken op voor jouw evenement? Dat kan bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, ,