Skip links

Minoesch Jorissen

0.00

Minoesch Jorissen is een bekende naam in de communicatie- en televisiewereld. Ze geeft onder andere media-, presentatie-, autocue- en interviewtraining en persoonlijke coaching, zowel één op één als voor groepen.

Beschrijving

Minoesch Jorissen boeken

Minoesch Jorissen boeken voor jouw evenement

Minoesch Jorissen (1964) is een bekende naam in de communicatie- en televisiewereld. Ze geeft onder andere media-, presentatie-, autocue- en interviewtraining en persoonlijke coaching, zowel één op één als voor groepen.

Minoesch heeft zelf 13 jaar voor de camera gestaan en zij coacht nu al meer dan 10 jaar vele televisiepresentatoren, acteurs, journalisten, sporters en mensen werkzaam binnen het bedrijfsleven.

De persoon staat centraal bij de trainingen en coaching sessies van Minoesch en ze gaat dan ook tijdens haar sessies op zoek naar een eigen presentatiestijl, of degene nou voor een camera staat, een groot publiek of voor een vergadering. Alle trainingen zijn op maat volgens een persoonlijk traject en doelgericht. Vertrouwen en eigenheid staan daarbij hoog in het vaandel. Het doel van de training is het beste uit jezelf halen en de boodschap beter overbrengen. Het enthousiasme, vakmanschap en liefde voor het vak maken Minoesch haar trainingen van hoog niveau en uniek.

In de jaren negentig begon Minoesch haar carrière als presentator voor kinderprogramma’s bij de NCRV en groeide vervolgens uit tot een all round presentator. Ze maakte de overstap naar RTL 4 en presenteerde diverse programma’s; dit varieerde van talkshows tot amusement. Enkele voorbeelden van programma’s die zij presenteerde zijn Eigen Huis & Tuin, RTL Live, Partner Gezocht en daarnaast ook diverse spelprogramma’s.

Minoesch Jorissen boeken voor jouw evenement

Minoesch boeken voor een media-, presentatie-, autocue- of interviewtraining? Je boekt haar bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Thema's

Budget